4 gün geçince hamilelik varsa mutlaka kan değerleri yüksek çıkardı 5 ve 5den yukarısı pozitif zaten.Bence stres yapmışsın ondan gecikmiş adetin rht ol , kasma..
Bir de ben bebek kararı verince hemen gidip smear testi yaptırdım o temiz çıktı şükür ama iltihap olduğu söylendi. Doktor iltihap hamileliği geciktirebilir dedi ilaç verdi. O nu kullandım. Günlük ped kullanıyordum sürekli onu bıraktım. İltihap oluşmasındaki ilk sebeplerden biriymiş. Böyle ön çalışmalar yaptım. Sende yapmadıysan tavsiye ederim için rahat olur en azından.
bende öyle dusunuyorum ama işte gel sen kalbıme anlat onu napalım bu seferde boyle oldu nasıp kısmet artık rabbım hayırlısını nasıp etsın bende gunluk ped kullanıyorum akıntım cok oluyo bırakmak lazım demekkı