Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım öncelikle sabır versin cok geçmiş olsun. bende düşük yaptım kürtaj oldum korkacak bir durum yok anestezi istersin. ama kontrole gitmen lazım canm ben sonrasında bile kaç kez gittim birdahaki bebişine hazır olsun rahmin inşallahkızlar mrb ben bisey sormak istiyorum konuyla ilgili degil ama 10 haftalık hamileydim cuma gecesi ewde dusuk yaptım ama bebek faln herşey dustgunu gördüm daha sonra parçalarda dusurdum ama Dr kontrole gitmedim agrim yok ama kanamam war az bisey kurtaja çok korkuorm acaba parça kalmismidr![]()
Canım takvimde hesaplıyacıya göre 23 yumurtlama günü ben 24 ve 26 da birlikte olduk yeşil günlerdi inşallah olurum kalçama yastık felan koydum bugün adet günüm bilmiyorum bekliyorum belim de ağrı oluyor karınım da bazen göğsüm de acı var ama fikrim yok adet belirtisi mi yoksa hamilelik ihtimali var mı bilemiyorum inşallah adet olmamilişkin eğer yumurtlama dönemine denk geldiyse ihtimal var evet.. ama değilse olmama ihtimalin de var.. bunda stres yapacak bir durum yok canım kendini sakin bırakmalısın... test yap olmadı gününü bekle hala olmadıysan regl kan testi yaptırırsın..![]()
benim de öyle ağrılarım oluyor bugün adet günüm ama inşallah olmam dua ediyorum olmam adet diye sabırsızlıkla bekliyorumBenimde kasık ağrım var ve hergün adet sancısı gibi belimde ve karnımda ağrı oluyor..regl günüme henüz 5 gün var.
Canım hesaplamalara göre 23 yumurtlama gözüküyor biz sadece 24 ve 26 da birlikte olduk yani takvimde hamile olma ihtimalim olan günler bilemiyorum tabi bugün adet günüm bekliyorum inşallah olmamCanım sende adetin bittikten 14 gün sonra ilişkiye gir ozman hamiş olma şansım daha yüksek benim öle oldu
Canım takvimde hesaplıyacıya göre 23 yumurtlama günü ben 24 ve 26 da birlikte olduk yeşil günlerdi inşallah olurum kalçama yastık felan koydum bugün adet günüm bilmiyorum bekliyorum belim de ağrı oluyor karınım da bazen göğsüm de acı var ama fikrim yok adet belirtisi mi yoksa hamilelik ihtimali var mı bilemiyorum inşallah adet olmam![]()
ihtimalin tabi ki vardır canım, kendini rahatlatmaya çalış. nasipte varsa ilişkinin biri ikisi yok. inşaallah hayırlısıyla nasipte de vardır. test yapınca bizi de haberdar et, hayırlı haberlerini alalım inşaallah. adet belirtileriyle hamilelik belirtilerinin benzediği de oluyor, ben bebeği ilk öğrendiğimde bile hala sancılanıyordum adet olacak gibi.arkadaşlar adetime bir gün kaldı çok heycanlıyım sadece iki kere ilişkiye girdik acaba hamiş olma ihtimalim var mı ki stres yaptım ya![]()
Merhaba, adetiniz birkaç gün geçsin öyle test yapın çünkü idrarda hamilelik geç belli oluyor erken yaparsan hamile olsan bile idrarda negatif çıkar. Şimdiden hayırlı olsun inşallah hamilesindir, iyi haberlerini bekliyoruzarkadaşlar adetime bir gün kaldı çok heycanlıyım sadece iki kere ilişkiye girdik acaba hamiş olma ihtimalim var mı ki stres yaptım ya![]()
İnşallah olmazsın..umarım hamilesindirBenim
benim de öyle ağrılarım oluyor bugün adet günüm ama inşallah olmam dua ediyorum olmam adet diye sabırsızlıkla bekliyorum
İnsalh canım saolasın Allah sanada hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsinAllahım öncelikle sabır versin cok geçmiş olsun. bende düşük yaptım kürtaj oldum korkacak bir durum yok anestezi istersin. ama kontrole gitmen lazım canm ben sonrasında bile kaç kez gittim birdahaki bebişine hazır olsun rahmin inşallah
Canım ya bilemiyorum ki göğsüm acıyor farklı bişey yok şu an karnımda batma var akımtım var sabırsızlanıyorum inşallah olmamihtimalin tabi ki vardır canım, kendini rahatlatmaya çalış. nasipte varsa ilişkinin biri ikisi yok. inşaallah hayırlısıyla nasipte de vardır. test yapınca bizi de haberdar et, hayırlı haberlerini alalım inşaallah. adet belirtileriyle hamilelik belirtilerinin benzediği de oluyor, ben bebeği ilk öğrendiğimde bile hala sancılanıyordum adet olacak gibi.
Umarım canım yaİnşallah olmazsın..umarım hamilesindir
Daha olmadım ama korkuyorum olucam diye gidip bakıyorum dua edin bana olmuyumAdet oldu mu cam merak ediyorm hadi hayırlısı :)