geç döllenmeyse idrar testinde çıkmaz hemenMerhaba hanimlar. En son 2 martta adet olmusdum. Dun idrar testi yapdim ama negatif. Adetim duzenlidir. 28 gunde bir olurum. Adet takibi indrmisdim onda 1 gün gecikdi yaziyor. Acaba yarin test yapsam cikarmi. Bu arada kahverengi leke geldi dun. Bugun hala adet olmadim. Normalde benim boyle olmaz hemen adet olurdum. Lutfen cevap verinn
Merhaba hanimlar. En son 2 martta adet olmusdum. Dun idrar testi yapdim ama negatif. Adetim duzenlidir. 28 gunde bir olurum. Adet takibi indrmisdim onda 1 gün gecikdi yaziyor. Acaba yarin test yapsam cikarmi. Bu arada kahverengi leke geldi dun. Bugun hala adet olmadim. Normalde benim boyle olmaz hemen adet olurdum. Lutfen cevap verinn
Bir hafta cok uzun ama ya. Kan testinde cikmaz mi. Siz idrar testimi yapmisdnizBir hafta bekleyin bence benim gibi hayal kırıklığı yasamayın .
Bende oyle dusundum umusu kesdim. Ama devami gelmeyince bugun internetten okudum. Kahverengi leke yerlesme lekesi olabiliyormus. Normalde benim leke ardindan hemen adet olurdum ama olmadi. O yuzden suphelendim.geç döllenmeyse idrar testinde çıkmaz hemen
bence kahverengi akıntı adet başlangıcı olabilir
birkaç gün daha bekle o zaman anlaşılır adet mi yoksa yerleşme miBende oyle dusundum umusu kesdim. Ama devami gelmeyince bugun internetten okudum. Kahverengi leke yerlesme lekesi olabiliyormus. Normalde benim leke ardindan hemen adet olurdum ama olmadi. O yuzden suphelendim.
Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun ümitlendirmek istemem ama benim adet günümden önceki günün gecesi siyaha yakın bi kahve akıntı geldi ve adetim geciktikten bir gün sonra test yaptım hamileyim çok şükür. Bence yarın sabah idrar testi yapabilirsinBir hafta cok uzun ama ya. Kan testinde cikmaz mi. Siz idrar testimi yapmisdniz
Oyle yapacam zaten suan bile zor tutuyorm kendimi testi yapmamak icin. Sabah erkenden yapacam. Bu ilk denememiz insallah olur hayirlisiyla :)Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun ümitlendirmek istemem ama benim adet günümden önceki günün gecesi siyaha yakın bi kahve akıntı geldi ve adetim geciktikten bir gün sonra test yaptım hamileyim çok şükür. Bence yarın sabah idrar testi yapabilirsin
2 martta olmusdum en son. Gecikmesini nasil anlicamki. Uygulama indrmisdim orada 1 gun gecikdi yziyorkan testi yaptırın adetiniz geciktiyse ve hamilelik varsa kesin çıkar
Direkt kan testi yaptırın o zaman ben idrar yapmıstım sonrasında adet oldum zaten garanti olsun kan testi yaptırın .Bir hafta cok uzun ama ya. Kan testinde cikmaz mi. Siz idrar testimi yapmisdniz
son adetinizi 27 gün geçmiş zaten 10 günde geçse kanda çıkıyor2 martta olmusdum en son. Gecikmesini nasil anlicamki. Uygulama indrmisdim orada 1 gun gecikdi yziyor
Anladim cok saolun. Insallah sizde en kisa zaman guzel haberler alirsiniz.Direkt kan testi yaptırın o zaman ben idrar yapmıstım sonrasında adet oldum zaten garanti olsun kan testi yaptırın .
Anladimm. Yarin kan testi yapsam kesin sonuc cikar yani. Off korkuyorummson adetinizi 27 gün geçmiş zaten 10 günde geçse kanda çıkıyor
bende adetimden 25 gün sonra yapmıştım kanda çıktıAnladimm. Yarin kan testi yapsam kesin sonuc cikar yani. Off korkuyorumm
İnsallah insallah Allah razı olsun .Anladim cok saolun. Insallah sizde en kisa zaman guzel haberler alirsiniz.
Cok saolun:)bende adetimden 25 gün sonra yapmıştım kanda çıktı
Hayirlisiyla insallah:)İnsallah sizde hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?