- 26 Nisan 2019
- 5.391
- 8.908
- 198
Ne kadar daha beklesem kiDoğeu söylüyorsun ama hayırlısı dur bakalım biraz daha geçsin olmazsa yenilersin biraz daha bekleyelim bakalım adet olacak mı allahım zamanını biliyordur umarım çok. Bekletmez❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar daha beklesem kiDoğeu söylüyorsun ama hayırlısı dur bakalım biraz daha geçsin olmazsa yenilersin biraz daha bekleyelim bakalım adet olacak mı allahım zamanını biliyordur umarım çok. Bekletmez❤
Cnm anladığım kadarıyla gebelik dışında 10 gün adet olmazsan dr a mutlaka gitmelisin o yüzdn en geç 10. Günün geçmesini bekle ama imkanın varsa hemen yarın git bir baksınlar gebelik var öı veya sorun neNe kadar daha beklesem ki![]()
Tmmdir cnm saol hala yok agrilarda gittiCnm anladığım kadarıyla gebelik dışında 10 gün adet olmazsan dr a mutlaka gitmelisin o yüzdn en geç 10. Günün geçmesini bekle ama imkanın varsa hemen yarın git bir baksınlar gebelik var öı veya sorun ne
Benim de ağrılar gitti biliyor mısın ama 2 gündür kahve leke geliyor peçeteye sildikçeTmmdir cnm saol hala yok agrilarda gitti
Bence sende var birseyler hayirlisi bakalimBenim de ağrılar gitti biliyor mısın ama 2 gündür kahve leke geliyor peçeteye sildikçe
Yok kız kan verdim yokmuş hayırlısıBence sende var birseyler hayirlisi bakalim![]()
Olur cnm acalım birbirimizi anlarız paylaşırız ben daha olmadım bu aradaKızlar arada takip ederim derseniz bi konu açayım ordan devam edelim ne de olda hepimizin amacı belli ve belli ki süreci var paylaşmak iyi gelir konuşup sohbet filan derseniz oyle yapalım hem daha rahat tanışıp detaylı konuşuruz ? Özellikle vizeci? İrneb?
Ay hadi yaa inşallah vardır ne zaman yapacaksın test ?Olur cnm acalım birbirimizi anlarız paylaşırız ben daha olmadım bu arada![]()
Daha yapmayacagm cnm eşim bekle diyor daha zaten olmazsam vardir yoksada hastahanete gidecegimAy hadi yaa inşallah vardır ne zaman yapacaksın test ?
Oda haklı emin olmak en iyisi tabi kaçıncı gününDaha yapmayacagm cnm eşim bekle diyor daha zaten olmazsam vardir yoksada hastahanete gidecegim