Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asagidan dosya yükle diyosun boyutu buyukse kirp canimBi turlu foto atamadim ya
Testi yaptım 2 dakika bekledim yoktu bnd yok yine diye umursamadim bıraktım çıktım banyodaO testlerin üstünde 10 dk sonra geçerli olmadığı yazıyo zaten bi oku istersen.
2 konu acmissin ayni konudanTesti yaptım 2 dakika bekledim yoktu bnd yok yine diye umursamadim bıraktım çıktım banyoda
Testi yaptım 2 dakika bekledim yoktu bnd yok yine diye umursamadim bıraktım çıktım banyoda
Yaa vallahi bilemedimki burayı ben iki tane nasıl acmisim biri zor becerdim2 konu acmissin ayni konudan
Ters cevaplara gerek yok hepimiz yaşadık aynı şeyleriO testlerin üstünde 10 dk sonra geçerli olmadığı yazıyo zaten bi oku istersen.
Tmm cnm teşekkür ederimYinede tekrarlayin bence 10 dkk filanda bekleyin ayrica fazla idrarda koymayn test yerine 3 damlacik yeter
Rica edermTmm cnm teşekkür ederim
Ters cevaplamadım ki heyecandan okumamıştır belki diye oku istersen dedim. Pardon da özel gününde misin?Ters cevaplara gerek yok hepimiz yaşadık aynı şeyleri