Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin kaç gün gecikti? Çizgi baya belliGebelik testi yaptım hafif çizgi belli oluyor hamilelik var mıdır acaba
ilk beş dk çıktıİlk dklarda ciktiysa hamilesiniz
Daha günüm gelmedi kendimden şüphelendim yaptım böyle çıktıAdetin kaç gün gecikti? Çizgi baya belli
Test bozuk değilse hamilesin.Daha günüm gelmedi kendimden şüphelendim yaptım böyle çıktı
Geçen ay böyle oldu 4 test yaptım farklı markadan hepsinden çıktı ama hasta oldum bu ayda yine oldu ama bu test daha netTest bozuk değilse hamilesin.
Yeni test tekrarla istersen
bariz belli hayırlı olsunGebelik testi yaptım hafif çizgi belli oluyor hamilelik var mıdır acaba
İnşallah çok teşekkür ederim inşallah vardı da çok istiyorum çünkübariz belli hayırlı olsun
Yaptığınız test kaset test Eğer Bu testte çıktıysa kesin olarak hamilesiniz Zaten ben de sizin gibi adet günümden bir gün önce kaset test yapmıştım Aynı bu şekilde silip çizgi çıkmıştı şu an 16 haftalık hamileyim Hayırlısı olsunGebelik testi yaptım hafif çizgi belli oluyor hamilelik var mıdır acaba
Gerçekten mi inşallah vardır şu an sevindi umutlandım en kısa zamanda bir doktora gideceğim inşallah da vardırYaptığınız test kaset test Eğer Bu testte çıktıysa kesin olarak hamilesiniz Zaten ben de sizin gibi adet günümden bir gün önce kaset test yapmıştım Aynı bu şekilde silip çizgi çıkmıştı şu an 16 haftalık hamileyim Hayırlısı olsun
Ne hafifi bacım kabak gibi ortada w. Cizgi insallah güzel haberler alırsın. 777Gebelik testi yaptım hafif çizgi belli oluyor hamilelik var mıdır acaba
İnşallah iki gün sonra bir test daha yapıcağımNe hafifi bacım kabak gibi ortada w. Cizgi insallah güzel haberler alırsın. 777
Aşırı uyku hali hafif mide bulantıları kasık agrilari bunlar vardı gönlündeki her şey gerçek olsun inşallah hamilesindirBelirtileriniz nelerdi acaba . Benimde 4 gün var umutlanmak istemiyorum
Benimde uyku Halim var ama daha adetime 4 gün var . Bu ay çatlama iğnesi yaptık bakalım hayırlısı olsunAşırı uyku hali hafif mide bulantıları kasık agrilari bunlar vardı gönlündeki her şey gerçek olsun inşallah hamilesindir![]()
Hayırlısı olsun canim işallah vardırBenimde uyku Halim var ama daha adetime 4 gün var . Bu ay çatlama iğnesi yaptık bakalım hayırlısı olsun
İnşallah Allah razı olsun. Sizinkide hayırlı olsun adınıza çok sevindim duanizda bizleri de unutmayınHayırlısı olsun canim işallah vardır