TEST YAPTIM IKINCI ÇIZGI ÇOK SİLİK HAMİLEMİYİM

mvv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
45
23
88
28
Arkadaşlar adetime üç gün varken test yaptım ikinci çizgi çok çok silik çıktı ama gözle görünüyordu acaba hamile miyim sizce​

Foto atabilir misin canım benimde silik çıkmıştı ilk yaptığımda

Dosya yükle var canım sağ altta ordan yapabilirsin inşallah hamilesindir olmadı adetini bekle testi tekrar dayanamam diyorsanda kan baktırmak en garantisi inşallah vardır bebiş :aa:

Bende ilk ogrendigimde cok cok silikti cizgi.sende hamilesindir canim cok buyuk ihtimal.

Ben de regle 6 gun kala coook silik bir cizgi ile ogrenmistim. Her gecen gun biraz biraz brlirginlesmisti. 3 gun kala da kan testi yaptirip kesinlestirmistim. Kan ver istersen canim

Ben de regle 6 gun kala coook silik bir cizgi ile ogrenmistim. Her gecen gun biraz biraz brlirginlesmisti. 3 gun kala da kan testi yaptirip kesinlestirmistim. Kan ver istersen canim
Merhabalar yorumun üstünden epey zaöan geçmiş ama bşy sormak istiyorum ben de adetime dört gün önce ya bugün sabah test yaptım. İkinci çizgi silikti ama vardı. Fakat böyle sarıdan koyu çok az akıntı geliyor. Benim adetim de o şekilde başlar genel de. Leke gelmesi normal mi acaba? Şimdiye kadar yaptgm testlerin hiç birinde yanlışlıkla çizgi çıkmadı umarım bu da yanlış değildir

Merhabalar yorumun üstünden epey zaöan geçmiş ama bşy sormak istiyorum ben de adetime dört gün önce ya bugün sabah test yaptım. İkinci çizgi silikti ama vardı. Fakat böyle sarıdan koyu çok az akıntı geliyor. Benim adetim de o şekilde başlar genel de. Leke gelmesi normal mi acaba? Şimdiye kadar yaptgm testlerin hiç birinde yanlışlıkla çizgi çıkmadı umarım bu da yanlış değildir
Bende testi Bı hafta once yapmıştım silikti su an hamileyim erken yaptığın İÇİN silik cıkması normal zaten kandan İdrara sonra gecrmıs gebelik hormonları akıntı olayı kısıden kısye farkedebılır mesela bende İlk 7hafta olmadı yenı yenı oluyo

Kizlar ben de test yaptim ikinci cizgi cikmamisti birkac saat sonra testi atacaktim boyle cizgi cikmis gozle gorunur. Buharlasma cizgisi mi sizce? Daha once de cikmisti ama kan testinde hamile olmadigimi ogrendim.
belirtilerime gelince ayaklarim buz gibi sari akintim var ve yumurtlamadan sonra bir gun kasiklarim agridi sonraki gunler gecti su an baska bir sey yok
Yorumlar misiniz

Eklentiler

• IMG_2903.webp
    IMG_2903.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 85
Olmazsa da napayim alistik hayal kirikligina vardir bi zamani elbet

Silik olsada gebelik oluyo.ama en net sonucu kan testi veriyor:anneadayı:

Adet gibi oluyor zaten tum belirtiler. Kadik agrisi akintida cogalma falan olmustu bende de. Hatta lekelenme seklinde ustune gorme yasayip adet gordugunu sananlar oluyor. Ben adet gunum gelmeden kan vermistim. Senin de belli olur bile kanda belki. Ya da kesin olsun dersen adet gununu bekle. İnsallah hamilesindir saglicakla

Adet gibi oluyor zaten tum belirtiler. Kadik agrisi akintida cogalma falan olmustu bende de. Hatta lekelenme seklinde ustune gorme yasayip adet gordugunu sananlar oluyor. Ben adet gunum gelmeden kan vermistim. Senin de belli olur bile kanda belki. Ya da kesin olsun dersen adet gununu bekle. İnsallah hamilesindir saglicakla
Teşekkür ederim inşaallah. :)

arkadaşlar bende ilk test yaptıgımda ikinci cizgi cok silikti ve sonradan cıkmıstı.üstelik erken gebelik testiydi.cok sükür bebik geliyor simdi martta.darısı tüm isteyenlere.

Back
X