Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdan foto atmayı bilmiyorum CNm ama var yani ikinci çizgi görünüyo ama çok silikFoto atabilir misin canım benimde silik çıkmıştı ilk yaptığımda
nşallah canım yaDosya yükle var canım sağ altta ordan yapabilirsin inşallah hamilesindir olmadı adetini bekle testi tekrar dayanamam diyorsanda kan baktırmak en garantisi inşallah vardır bebiş![]()
Merhabalar yorumun üstünden epey zaöan geçmiş ama bşy sormak istiyorum ben de adetime dört gün önce ya bugün sabah test yaptım. İkinci çizgi silikti ama vardı. Fakat böyle sarıdan koyu çok az akıntı geliyor. Benim adetim de o şekilde başlar genel de. Leke gelmesi normal mi acaba? Şimdiye kadar yaptgm testlerin hiç birinde yanlışlıkla çizgi çıkmadı umarım bu da yanlış değildirBen de regle 6 gun kala coook silik bir cizgi ile ogrenmistim. Her gecen gun biraz biraz brlirginlesmisti. 3 gun kala da kan testi yaptirip kesinlestirmistim. Kan ver istersen canim
Bende testi Bı hafta once yapmıştım silikti su an hamileyim erken yaptığın İÇİN silik cıkması normal zaten kandan İdrara sonra gecrmıs gebelik hormonları akıntı olayı kısıden kısye farkedebılır mesela bende İlk 7hafta olmadı yenı yenı oluyoMerhabalar yorumun üstünden epey zaöan geçmiş ama bşy sormak istiyorum ben de adetime dört gün önce ya bugün sabah test yaptım. İkinci çizgi silikti ama vardı. Fakat böyle sarıdan koyu çok az akıntı geliyor. Benim adetim de o şekilde başlar genel de. Leke gelmesi normal mi acaba? Şimdiye kadar yaptgm testlerin hiç birinde yanlışlıkla çizgi çıkmadı umarım bu da yanlış değildir
Adet gibi oluyor zaten tum belirtiler. Kadik agrisi akintida cogalma falan olmustu bende de. Hatta lekelenme seklinde ustune gorme yasayip adet gordugunu sananlar oluyor. Ben adet gunum gelmeden kan vermistim. Senin de belli olur bile kanda belki. Ya da kesin olsun dersen adet gununu bekle. İnsallah hamilesindir saglicaklaMerhabalar yorumun üstünden epey zaöan geçmiş ama bşy sormak istiyorum ben de adetime dört gün önce ya bugün sabah test yaptım. İkinci çizgi silikti ama vardı. Fakat böyle sarıdan koyu çok az akıntı geliyor. Benim adetim de o şekilde başlar genel de. Leke gelmesi normal mi acaba? Şimdiye kadar yaptgm testlerin hiç birinde yanlışlıkla çizgi çıkmadı umarım bu da yanlış değildir
Teşekkür ederim inşaallah. :)Adet gibi oluyor zaten tum belirtiler. Kadik agrisi akintida cogalma falan olmustu bende de. Hatta lekelenme seklinde ustune gorme yasayip adet gordugunu sananlar oluyor. Ben adet gunum gelmeden kan vermistim. Senin de belli olur bile kanda belki. Ya da kesin olsun dersen adet gununu bekle. İnsallah hamilesindir saglicakla