Test yaptım negatif

Ceydasavas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
70
177
93
28
Son adetim 15 aralık ve 26 28 gün arası adet oluyorum. 6 7 günüm var adet olmama bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif sağ göğsüm şiş sol göğsüm normal ve aşırı tatlı çekti bugün canım çok stresliyim acaba hamilemiyim değil miyim :(

Son adetim 15 aralık ve 26 28 gün arası adet oluyorum. 6 7 günüm var adet olmama bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif sağ göğsüm şiş sol göğsüm normal ve aşırı tatlı çekti bugün canım çok stresliyim acaba hamilemiyim değil miyim :KK43:
15 aralıksa çok erken test yapıyorsunuz
Sabırla bekleyin🙏🏼

Son adetim 15 aralık ve 26 28 gün arası adet oluyorum. 6 7 günüm var adet olmama bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif sağ göğsüm şiş sol göğsüm normal ve aşırı tatlı çekti bugün canım çok stresliyim acaba hamilemiyim değil miyim :KK43:
Benim yumurtlamadan 3 gun sonra goguslerim sismeye acimaya baslamisti. Yumurtlamadan sonra 10.gün de normal kaset testte silik cizgi cikti. Adet tarihi onemli degil yumurtlama tarihi onemli. Insallah hamilesinizdir ama en az 3 gun daha bekleyin test icin. Ancak o zaman cikar.

Benimde yumurtlamanın 12.günü kaset testte böyle çıktı umarım vardır

Eklentiler

• 9DFFB18A-15B3-43B2-AE41-12C38952CF5A.webp
    9DFFB18A-15B3-43B2-AE41-12C38952CF5A.webp
    121 KB · Görüntüleme: 108
  • 4AA30E8F-08AB-4C4B-8CBD-8403873B19B5.webp
    4AA30E8F-08AB-4C4B-8CBD-8403873B19B5.webp
    127,6 KB · Görüntüleme: 116
Bende aynı durumdayım benim de adetim 13 Aralık yumurtlama ve catlama gününü kullandık bekliyorum adetimde de 6 7 gün var ben 30 günde bir oluyorum test yaptım negatif ama çok belirtim var napicaz ya kafam karıştı iyicene

Bende yaptım senin gibi Yok benim de12 Aralık 3 Ocak da yaptım

Erken gebelik testinde benim 2 gün kala çok ama çok benim görecegim kadar silik çıkmıştı bazende yanıltabiliyor en iyisi 3 4 gün kala kan vermek

Bende aynı durumdayım benim de adetim 13 Aralık yumurtlama ve catlama gününü kullandık bekliyorum adetimde de 6 7 gün var ben 30 günde bir oluyorum test yaptım negatif ama çok belirtim var napicaz ya kafam karıştı iyicene
Yaa aynı süreçteyiz demek ki ben test yapmıştım çıkmayınca kaldırmıştım ertesi gün işten gelince bir baktım ki çift çizgi oda geçerli değil anladığım adetime 5 6 gün kaldı bakalım

Yaa aynı süreçteyiz demek ki ben test yapmıştım çıkmayınca kaldırmıştım ertesi gün işten gelince bir baktım ki çift çizgi oda geçerli değil anladığım adetime 5 6 gün kaldı bakalım
Benden bugün pembe bir akıntı geldi belki adet olmuşumdur belki üstüne görmedir adetimden 5 gün önce geldi sen birahane test yaptinmi

SAT = 11 Aralık
BAT = 10 - 11 Ocak
29-30 Aralık'ı bebek için değerlendirdik. Yani son ilişkiden beri 8 gün geçti daha ve Bat'a da 4 gün var.
Bu döllenme işlerini çok çözemedim. (İlk kez bebek denedik, çok heyecanlıyım ve çok sabırsızım.)

Belirtilerim var . Kasık batması, yoğun kasık ağrısı, süt kesiği akıntı, uyku hali ve renkli rüyalar. Geçen gün tuhaf bir şekilde akıntımdan sonra amonyak - aseton tarzı bi koku aldım. Yoğundu. 2 gece önce kaset test + erken gebelik testi yaptım ama negatif. Dün sabah ilk idrarla yaptım yine negatif. Moralim baya bozuldu. :( Regl belirtisi yaşıyorum herhalde ben. POFF

SAT = 11 Aralık
BAT = 10 - 11 Ocak
29-30 Aralık'ı bebek için değerlendirdik. Yani son ilişkiden beri 8 gün geçti daha ve Bat'a da 4 gün var.
Bu döllenme işlerini çok çözemedim. (İlk kez bebek denedik, çok heyecanlıyım ve çok sabırsızım.)

Belirtilerim var . Kasık batması, yoğun kasık ağrısı, süt kesiği akıntı, uyku hali ve renkli rüyalar. Geçen gün tuhaf bir şekilde akıntımdan sonra amonyak - aseton tarzı bi koku aldım. Yoğundu. 2 gece önce kaset test + erken gebelik testi yaptım ama negatif. Dün sabah ilk idrarla yaptım yine negatif. Moralim baya bozuldu. :KK43: Regl belirtisi yaşıyorum herhalde ben. POFF
Tarihlerimiz çok yakın bende test yaptım erken gebelik az önce çıkmadı 🥹

Benim yumurtlamadan 3 gun sonra goguslerim sismeye acimaya baslamisti. Yumurtlamadan sonra 10.gün de normal kaset testte silik cizgi cikti. Adet tarihi onemli degil yumurtlama tarihi onemli. Insallah hamilesinizdir ama en az 3 gun daha bekleyin test icin. Ancak o zaman cikar.
Merhabalar benimde yumurtlama günümden 4 gün sonra gogus uclarim cok agridi sonra damarim belirginlesti simdi ise göğüs uclarim koyulasti kabarciklar baya şişti simdide bel agrisindan duramiyorum adetin ertesi günü yumurtladim yumurtlamamin 10. Günü test yaptim ama cok silik çıktı yani bekleyeyim mi bilemedim adetime 10 gün var

Aynen benimde 2 3 gün sonra göğüs ağrısı şişliği başlamıştı. Ama yumurtlamadan 20 gün sonra pozitif çıkmıştı benim. Çıkana kadar bir sürü belirti yaşamıştım 😂

Merhabalar benimde yumurtlama günümden 4 gün sonra gogus uclarim cok agridi sonra damarim belirginlesti simdi ise göğüs uclarim koyulasti kabarciklar baya şişti simdide bel agrisindan duramiyorum adetin ertesi günü yumurtladim yumurtlamamin 10. Günü test yaptim ama cok silik çıktı yani bekleyeyim mi bilemedim adetime 10 gün var
foto atabilir misin? Her sabah idrarla koyulasmayi takip etmen lazim kimyasal vs.. olmadigindan emin olmak icin. Kan testini de iyice idrar testi koyulasinca 15.gun falan yaptir bence. Cunku 2 gunde 1 artisa bakiliyor.

Aynen benimde 2 3 gün sonra göğüs ağrısı şişliği başlamıştı. Ama yumurtlamadan 20 gün sonra pozitif çıkmıştı benim. Çıkana kadar bir sürü belirti yaşamıştım 😂
nasil olmuş öyle kendini göstermemis hemen 😁 kız bebeklerde bazen oluyomus oyle nedense

foto atabilir misin? Her sabah idrarla koyulasmayi takip etmen lazim kimyasal vs.. olmadigindan emin olmak icin. Kan testini de iyice idrar testi koyulasinca 15.gun falan yaptir bence. Cunku 2 gunde 1 artisa bakiliyor.
Böyle çıktı belim cok agriyor esimde illa gidip test verelim dedi

Eklentiler

• IMG-20230106-WA0009.webp
    IMG-20230106-WA0009.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 89
Back
X