Test yaptım negatif

nasil olmuş öyle kendini göstermemis hemen 😁 kız bebeklerde bazen oluyomus oyle nedense
Valla bilmiyorum ki cinsiyetini de pozisyon müsait değil diye söyleyemedi doktor. Ama pcos var bende cinsiyetle alakalı olduğunu sanmıyorum o yüzden geç döllenme bebişi oldu benimki zaten 😂

Eklentiler

• 209D5871-97C5-400F-A0D4-C5B9E9A6DA27.webp
    209D5871-97C5-400F-A0D4-C5B9E9A6DA27.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 57
Bugün akşam yaptım 2 saat sonra yine böyle oldu bilmiyorum çok karıştı kafam artık
Bu malesef kuruma cizgisi bariz. Cok iyi anlıyorum ama ben de az bekletmezdim testlerimi, bu bile umut oluyo insana. Gercekten hamile kaldigimda cizgi hemen cikmisti da inanamamistim.

Bu malesef kuruma cizgisi bariz. Cok iyi anlıyorum ama ben de az bekletmezdim testlerimi, bu bile umut oluyo insana. Gercekten hamile kaldigimda cizgi hemen cikmisti da inanamamistim.
Evet doğru söylüyorsunuz ama bu durumu yaşamış insanlarda var bakacağız 2 gün sonra adet günüm

Arkadaşlar merhaba,
Sat:20 Aralık
Bat:21 Ocak
Yumurtlama tarihi 7 Ocak olarak görünüyordu uygulamada eşimle nerdeyse her günü değerlendirdik.
Yumurtlamadan 3 gün sonra yani 10 ocakta göğüs ağrısı ve şişmesi meydana geldi. Vücut belirti verdiği için kanda da belki hcg vardır diye 12 ocakta kan vermeye gittim sonuç negatif 0,32 😔
Kadınlar kulübünü okudukça içime hep umut doluyor daha adetime 7 gün var. Hayatımda ilk defa göğüslerim bu kadar erken şişti ve ağrımaya başladı normalde 4-5 gün önceden adet belirtisi olarak yaşamıştım. Sizce pozitife döner mi kendimi çok fazla inandırıp hüsrana uğramak istemiyorum vajina akıntım yok nadir olarak başım dönüyor psikolojikmen diyip kendimi inandırmak istemiyorum.

Arkadaşlar merhaba,
Sat:20 Aralık
Bat:21 Ocak
Yumurtlama tarihi 7 Ocak olarak görünüyordu uygulamada eşimle nerdeyse her günü değerlendirdik.
Yumurtlamadan 3 gün sonra yani 10 ocakta göğüs ağrısı ve şişmesi meydana geldi. Vücut belirti verdiği için kanda da belki hcg vardır diye 12 ocakta kan vermeye gittim sonuç negatif 0,32 😔
Kadınlar kulübünü okudukça içime hep umut doluyor daha adetime 7 gün var. Hayatımda ilk defa göğüslerim bu kadar erken şişti ve ağrımaya başladı normalde 4-5 gün önceden adet belirtisi olarak yaşamıştım. Sizce pozitife döner mi kendimi çok fazla inandırıp hüsrana uğramak istemiyorum vajina akıntım yok nadir olarak başım dönüyor psikolojikmen diyip kendimi inandırmak istemiyorum.
Merhaba idrar testi yapin 17 ocak sabahı. En erken o zaman cikar varsa. Boşuna kan tahliliyle delik deşik ettirme kendini bence. Belirtiler olumlu yönde ama tabi Allah bilir insallah hamilesindir 🙏🏻

Back
X