Test yaptım pozitif mi

asenaalp

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
31
13
3
26
Merhaba hanımlar adetime 1 gün var bugün erken gebelik testi aldım yaptım pozitif mi anlayamadım kan vermeye gitsem çıkar mı kanda cevaplarınız için teşekkür ederim

Eklentiler

• 16740763370981104498217403226602.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba hanımlar adetime 1 gün var bugün erken gebelik testi aldım yaptım pozitif mi anlayamadım kan vermeye gitsem çıkar mı kanda cevaplarınız için teşekkür ederim
Evet geçen gun benimde aynı çıktı kan verdim 7.64 çıktı hayırlısı olsun

Evet geçen gun benimde aynı çıktı kan verdim 7.64 çıktı hayırlısı olsun
Teşekkür ederim süpriz oldu beklemiyordum dusunmuyordumda 2tane oğlum var çok korkuyorum ikiside sezeryan oldu sıkıntılı geçti napmam gerek bundan sonra bilmiyorum hiç

Benim hiç yok Rabbım güç kuvvet sağlık versin cNim şüpheli ilişki mi vardi

pozitif görünüyor evet ama adetini<in üstünden 1 hafta geçsin bi bekleyin.Ben de yaptım test bundan daha koyu çıktı ki 3 ayrı markada test yapmılştım hepsi pozitif çıktı 2 gün sonra negatif oldu. şimdi adet tarihimi bekliyorum. kimyasal gebelik dediğimiz zımbırtı işte hep erken test yaptıpımız için dert oluyor bize.şimdi kan verseniz çıkar elbette ama 2 günde bir kan takibi yapmanız gerekecek yükseldimi diye.Hiç o işe giiremeyin 1 hafta bekleyin.

Tamam teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…