Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ınsallah oyledır cok mutlu ettınBenm gebeliğimde 2.çizgi bundan daha silikti
Sen yinede emin olmak için bi test yaptr. Bnde öyle olmuştu vallacnm ınsallah oyledır cok mutlu ettın
tmm cnm bnm zaten herkeste genelde sılık cıktı duyuyorum :) ınsallah oleyımdırSen yinede emin olmak için bi test yaptr. Bnde öyle olmuştu valla
cok tesekkur ederm cnm :) ınsallah oyledırrrrrBanada hamile gibisiniz gibi geldi ama en iyi sonucu kan tahlilinden öğrenebilirsiniz. İnş. İstediğiniz gibi sonuçlanır.
İnşallah canm inşallahtmm cnm bnm zaten herkeste genelde sılık cıktı duyuyorum :) ınsallah oleyımdır
Sonucunu yazarsın artık bizecok tesekkur ederm cnm :) ınsallah oyledırrrrr
tabı cnm yazarım tabı :) ınsallah :) sız pekı hamılemısın dusunuomusunuzSonucunu yazarsın artık bize![]()
BENİM biri 7 yaşında biri 144 günlük 2 kuzucugum var Allah isteyenlere versin.tabı cnm yazarım tabı :) ınsallah :) sız pekı hamılemısın dusunuomusunuz
cnm cok sevndm allah analı babalı saglıklı buyutsunn allah hwerkese o muthıs duyguyu nasıp etsın yarın bnde kan tahlılı yaptırıcam sevınelım mı uzulelımmı bılemedık yarın yazarım snucumu ınsallahBENİM biri 7 yaşında biri 144 günlük 2 kuzucugum var Allah isteyenlere versin.
cnm bnm benım adetım ayın 26 sındaydı fakat 4 gun gectı 30 unda kanamam geldı ama yogun degıl azdı sonrasında sıyahımsı yada kahverengımsı bıse geldı 3 gne yaklasık surdu fazla gelmedı o gunlerdede normal adetım 6 gun suruodu ınsallah :)Tebrik ederim öncelikle. Adetine kaç gün vardı bu arada?