takinti mi evet hemde en kotusuBuda bir hastalık degilmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takinti mi evet hemde en kotusuBuda bir hastalık degilmi
Hanımefendi onu demiyorum adet olmuyorsunuz bir sikinti olabilir yani gitmeniz lazım kendiniz bilirsiniztakinti mi evet hemde en kotusu
ha anladım onu zaten gribim bitince gidicem zatenHanımefendi onu demiyorum adet olmuyorsunuz bir sikinti olabilir yani gitmeniz lazım kendiniz bilirsiniz
Buda bir hastalık degilmi
Geçmiş olsunha anladım onu zaten gribim bitince gidicem zaten
evet cunku 15 günde bile testler dogru sonuc veriyor ben 60 gun sonra yaptim ve 2 kez regl oldum
ahahhas zaten kanda vermistim ama onu erken verdim sanirim 11 gun sonra vermistim kac gun sonra veriliyo bilmiyorumdaSana bir şey söyleyeyim mi eğer ki hamileysen bile tıp literatürüne adın altın harflerle yazılırdı 60 gün önceki ilişkinin gebelik şüphesi 2 tane idrar testinin negatifliği bence sen şöyle yap direk sağlık ocağına git sabah aç karnına ver kan testini 60 günlük bebek her türlü çıkar kanda ondan sonra rahatlarsın bana da dua edersin![]()
ahahhas zaten kanda vermistim ama onu erken verdim sanirim 11 gun sonra vermistim kac gun sonra veriliyo bilmiyorumda
Gecikmeden 11 gün sonra mı yoksa ilişkiden 11 gün sonra mı yoksa adetinden sonraki 11 gün mü eğer ki adetinden sonraki 11 günde ya da gecikmeden sonraki 11 günde verdiysen korkmana gerek yok eğer ki biraz daha adetin gecikirse farklı bir şey olacağından kork bu strese rahim falan dayanmaz![]()
yok ilişkiden 11 gun sonra ya
yarin gideyim bencede yinede çok teşekkür yordum senideO zaman aklın kalacağına yarın git bir test ver kafan rahat eder ben bir şey olduğunu sanmıyorum ama maksat Sen rahatla![]()
yarin gideyim bencede yinede çok teşekkür yordum senideama içim rahatladi açıkçası
Canım seni ümitlendirmek istemem ama belki kimse görmedi ama o T çizgisinin altında çok az bir siliklik var yarın ilk idrarla tekrar yap bence hamilesin aynısı arkadaşıma oldu kimse görmemiş olabilir ama bence vartestim negatif ama regl olmadım neden???
ya ben 60 gun sonra yaptim doktorum olsaydi net 2.cizgi cikardi demistiCanım seni ümitlendirmek istemem ama belki kimse görmedi ama o T çizgisinin altında çok az bir siliklik var yarın ilk idrarla tekrar yap bence hamilesin aynısı arkadaşıma oldu kimse görmemiş olabilir ama bence var
birde bahsettiginiz gibi cizgi falan yok kiCanım seni ümitlendirmek istemem ama belki kimse görmedi ama o T çizgisinin altında çok az bir siliklik var yarın ilk idrarla tekrar yap bence hamilesin aynısı arkadaşıma oldu kimse görmemiş olabilir ama bence var
sabah uyandim regl olmusumSen ilk idrarla tekrar yap
umarım en kisa surede olurOlsun canım üzülme benimde 7 ay olmamıştı çocuğum sonra bir kızım oldu 2 çocuk istedik 1 buçuk sene olmadı sonra 1 oğlum oldu şimdi yine istiyor eşim ama olmuyor Allah büyük canım