- 8 Nisan 2016
- 274
- 123
- 53
Âmin canım Allah razı olsunHayırlı zamanı değilmiş.
İnşallah en kısa zamanda olur canım üzülme.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin canım Allah razı olsunHayırlı zamanı değilmiş.
İnşallah en kısa zamanda olur canım üzülme.
Canım nasıl alabilirim onu bana yardımcı olurmusunBu ay ovulasyon testlerinden yardim alabilirsiniz. Zira ben bu ay once Allahin izniyle ovulasyon testi sonucu gebe kalabildim.
Cnm internetten al daha uygun oluyor ayrıca sakin üzülme vardır vakti zamanı ben 2bucuk sene bekledim bol bol dua et ve dua iste cnm mübarek günlerdeyiz Allaha SığınCanım nasıl alabilirim onu bana yardımcı olurmusun
Gittigidiyorda gayet uygun canım ayrıca gebelik testi de hediye ediyorlar,Canım nasıl alabilirim onu bana yardımcı olurmusun
N11 den almistim ben ultra gebelik testi hediyesi vardi. Ama gebelik testi fuvenilir degil kesinlikle erken sonuc alinamiyorInternetten loboquik ovulasyon testi diye girip taratabilirsin.
Tmm kuzum hemen bakıyorum internete. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah canım benimCnm internetten al daha uygun oluyor ayrıca sakin üzülme vardır vakti zamanı ben 2bucuk sene bekledim bol bol dua et ve dua iste cnm mübarek günlerdeyiz Allaha Sığın
Tmm kuzum çok sağolGittigidiyorda gayet uygun canım ayrıca gebelik testi de hediye ediyorlar,
Ordan isteyebilirsin
Üzme canını
Bakıyorum hemen canım sağolInternetten loboquik ovulasyon testi diye girip taratabilirsin.
Değil mi canım haklısın öyle yapim en iyisiBirde adetiniz biterbitmez baslayinki yumurtlamaniz gerceklesiyor ve siz kaciriyor olabilirsiniz. Herkesin yumurtlamasi 14. Gun olmayabiliyor.
Allah razıolsun senden Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin inşallahTmm kuzum hemen bakıyorum internete. Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah canım benim
Âmin canım benim inşallahAllah razıolsun senden Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin inşallah