Hakkınızda hayırlısı olsun :)Teşekkür ederim daha 1.5 ay önce düşük yaptım ve 2 ay gebe kalmamam gerekiyor şüphelerim vardı test yaptırdım net sonuç için negatif
Amin bide birsey daha sormak istiyorum geri çekme ile korununca gebe kalma ihtimali var mı ?Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Geri çekilme korunma yöntemi değildir.Amin bide birsey daha sormak istiyorum geri çekme ile korununca gebe kalma ihtimali var mı ?
Tabi ki olur.Bazen mecbur kalınca başvurmak zorunda kaldığımız bir yöntem o yüzden sordum hamile kalma durumu oluyor mu bu yöntemde diye
Anladım teşekkür ederimTabi ki olur.
Aslında doğru söylüyosunuz spiral varken bile hamile kalabiliyor insanlarBence her yöntem de hamile kalma riski var.
Aslında doğru söylüyosunuz spiral varken bile hamile kalabiliyor insanlar
Düşük yaptığım gebeligimde bizde korunuyoduk ve buna rağmen hamile kalmıştımKesinlikle
Rabbim şifa versin inşallah çok geçmiş olsun. Benim de 1 kürtaj bide düşüğüm var. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahDüşük yaptığım gebeligimde bizde korunuyoduk ve buna rağmen hamile kalmıştım
Çok geçmiş olsunRabbim şifa versin inşallah çok geçmiş olsun. Benim de 1 kürtaj bide düşüğüm var. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Çok geçmiş olsunamin umudum 2. Gebelik Rabbim inşallah ikincisinde sağ salim bebegimizi Kucağımıza almayı nasip eder :) umarım en yakın zamanda Rabbim sizinde meleginizi gonderir :)
Aminn Aminn çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinTesekkur ederim.Amin canım insallah. Benim 16 aylık bi kızım var ablası çok şükür. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde sana da nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?