Test yaptırdım

Teşekkür ederim daha 1.5 ay önce düşük yaptım ve 2 ay gebe kalmamam gerekiyor şüphelerim vardı test yaptırdım net sonuç için negatif

Bazen mecbur kalınca başvurmak zorunda kaldığımız bir yöntem o yüzden sordum hamile kalma durumu oluyor mu bu yöntemde diye

Rabbim şifa versin inşallah çok geçmiş olsun. Benim de 1 kürtaj bide düşüğüm var. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Çok geçmiş olsun amin umudum 2. Gebelik Rabbim inşallah ikincisinde sağ salim bebegimizi Kucağımıza almayı nasip eder :) umarım en yakın zamanda Rabbim sizinde meleginizi gonderir :)

Çok geçmiş olsun amin umudum 2. Gebelik Rabbim inşallah ikincisinde sağ salim bebegimizi Kucağımıza almayı nasip eder :) umarım en yakın zamanda Rabbim sizinde meleginizi gonderir :)

Tesekkur ederim.Amin canım insallah. Benim 16 aylık bi kızım var ablası çok şükür. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde sana da nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…