Test yaptirdinizmi ?

Şeker yüklemesini bana üç doktor yaptır dedi. Ben de yaptırdım. Hatta bir doktor şeker yüklemesi yüzünden anne - bebek kaybının yaşandığı görülmedi ama kontrol altına alınmayan şeker kötü sonuçlar doğuruyor dedi. Açlık-tokluk kan şekerinde gizli şeker çıkmıyormuş illa şeker yüklemesi gerekiyormuş. Ben 75'lik yaptırdım. Şekerli suyun içine limon sıktılar limonata gibi oldu. Çok şükür bir zararını da görmedim. Iyi ki yaptırdım en azından kafam rahat
Yok canım ben yaptırmamaktan yana değilim yaptırıcam gerekiyorsa madem neden yaptırmayayım o sorun değil de ben gittiğimde bir bayana hazırlamış veriyorlardı rakı gibi görüntüsü bile iğrençti. Bana da aynısını verirse aç karnına bir de kusarım diye korktum o yüzden doktoruma soracaktım başka çaresi var mı diye.

Kendim alıp gitsem kabul eder mi acaba bir sormak istiyorum gidince o zaman. İnşallah kabul eder çünkü geçen gittiğimde birine hazırlamış veriyorlardı görünce bile midem bulandı rakı gibi
Doktoruna söyle kabul ediyorlar içemem kusarım bi anlamı olmaz de bu konuda doktorlar yapıcılar kabul edecekler 75 ilk yapılıyo genelde zaten sıkıntı olacağını sanmıyorum

Yok canım ben yaptırmamaktan yana değilim yaptırıcam gerekiyorsa madem neden yaptırmayayım o sorun değil de ben gittiğimde bir bayana hazırlamış veriyorlardı rakı gibi görüntüsü bile iğrençti. Bana da aynısını verirse aç karnına bir de kusarım diye korktum o yüzden doktoruma soracaktım başka çaresi var mı diye.
Mutlaka limon al git canım. Bana doktor limon aldırdı. Tadı limonata oldu.

Merhaba hayirli akşamlar benim bir kaç sorum olcakti benim en son adetin 14 kasimda basladi 19 unda bitti ve ben esimle 22 kasimda ilişkiye girdim yumurtalama gününde yalniz icime bosalmadi geri çekti o an sizce gebe olma ihtimali var mi inşallah vardır şimdiden teşekkürler

Kendim alıp gitsem kabul eder mi acaba bir sormak istiyorum gidince o zaman. İnşallah kabul eder çünkü geçen gittiğimde birine hazırlamış veriyorlardı görünce bile midem bulandı rakı gibi
Gali dex diye geçiyo 50-75 ve 100 gr lık olarak eczane de satılıyo şeffaf bi kutuda şekerli mayhoş bi tadı var kötü değil fiyatı da üç buçuk lira civarı. Bazı doktorlar direk limon sıkılarak hazırlamaya müsade etmiyo sonucu düşük gösterdiği için. Bu solüsyonu kendileri öneriyor bizim başhekim önermişti ben içemem diyince :KK12:

Merhaba hayirli akşamlar benim bir kaç sorum olcakti benim en son adetin 14 kasimda basladi 19 unda bitti ve ben esimle 22 kasimda ilişkiye girdim yumurtalama gününde yalniz icime bosalmadi geri çekti o an sizce gebe olma ihtimali var mi inşallah vardır şimdiden teşekkürler
Madem çocuk istiyosun niye dışarı boşaldı ben onu anlamadım

10 haftalik hamileyim.
Haftaya 2 li test icin doktorum cagirdi.
Meslegim geregi (hemsireyim) 2 li 3lu 4lu testlere hatta seker yuklemesine bile karsi bi insanim.
Herseyin Allahtan geldiginin dusuncesindeyim.
Ama hamileyken oyle degisik duygular icindesinizki. Acaba yaptirsammi diyorum.
%100 sonuc vermiyor bu testler biliyorum.
Ve kesin bi dogrulugu yok.
Ne yapicam bilmiyorum.
Siz ne yapmistiniz ?
Yardimci olun lutfen.
Benim doktorum 2li teste gerek görmedi. Ama ben zoretanin kullandığım için çok korkuyordum ve doktorumdan rica ettim ve yaptırdım. Şükür güzel çıktı. Üçlü testi doktorum istedi ben de yaptırdım. Şükür o da temiz çıktı. Dediğin gibi hamilelikte duygular bi garip oluyor. Böyle düşündüm ben ve yaptırdım canım hepsini

Back
X