arkadaşlar adetim 2 gün geçikti beyaz akıntım var. dün gebelik testi yaptım negatifti. bu sabahta ovulasyon testi yaptım bazı arkadaşlar bu şekilde öğrenmişler bende deneyeyim dedim. ben karar veremedim sizce nedir durum.
arkadaşlar adetim 2 gün geçikti beyaz akıntım var. dün gebelik testi yaptım negatifti. bu sabahta ovulasyon testi yaptım bazı arkadaşlar bu şekilde öğrenmişler bende deneyeyim dedim. ben karar veremedim sizce nedir durum.Eki Görüntüle 807920
Eki Görüntüle 807921
bu arada bu testlerı bende bugun yaptım. ılk önce ovu testı yaptım baktım kırmızılar bırbırıne yakın. akşam gebelık testı aldım yaptım ve hemen sılık cızgı gordum.. akıntım hala devam edıo. yumurtlamadan sonra hıc bıtmedı devam ettı canım.. inş hamişsindir. daha bende kana gıtmedım yarın inş. oyuzden ıns ıkımızde hamişizdir.
bu arada bu testlerı bende bugun yaptım. ılk önce ovu testı yaptım baktım kırmızılar bırbırıne yakın. akşam gebelık testı aldım yaptım ve hemen sılık cızgı gordum.. akıntım hala devam edıo. yumurtlamadan sonra hıc bıtmedı devam ettı canım.. inş hamişsindir. daha bende kana gıtmedım yarın inş. oyuzden ıns ıkımızde hamişizdir.
or
amin insallah benimde akıntım hiç bitmedi. adet oldum gibi geliyobizim için r bakıyorum akıntı gelmiş. aslında pek umudumda yok gibiydi ama bu testi yapınca biraz da olsa umutlandım. ama en son birliktelik sonrası daha 13 gün oldu. eşimle ayrı kalacağız uzun süre bu ay olursa mucize olacak
or
amin insallah benimde akıntım hiç bitmedi. adet oldum gibi geliyobizim için r bakıyorum akıntı gelmiş. aslında pek umudumda yok gibiydi ama bu testi yapınca biraz da olsa umutlandım. ama en son birliktelik sonrası daha 13 gün oldu. eşimle ayrı kalacağız uzun süre bu ay olursa mucize olacak
Canim inan suan aklimdan geciodun. Test yaptimi acaba diye.. Benimde oyle cikti. Bugun tekrar yapicM yine ciksrsa aksam kana gidicem.. Bmce sende git. Hayirli olsun bebisin :))