Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YapılırGün içinde test yapılır mı? Yarın sabahı beklemek istemiyorum
Yapmadan önce belli saat sıvı kesmeme gerek var mı direk testi yapayım mı?Yapılır![]()
Direkt testi yapabilirsin sıvı felan alakası yok gebelik testinin. eğer tabi adetin gecikmişseYapmadan önce belli saat sıvı kesmeme gerek var mı direk testi yapayım mı?
Ben bu saatlerde yapmıştımGün içinde test yapılır mı? Yarın sabahı beklemek istemiyorum
Çok gecikme olmadığı için umut edemiyorum ya korkuyorum tek çizgiden artıkBen bu saatlerde yapmıştım![]()
Sabaha bişey kalmadı ilk idrarla yapın daha doğru bir sonuç içinÇok gecikme olmadığı için umut edemiyorum ya korkuyorum tek çizgiden artık![]()
Sabaha bişey kalmadı ilk idrarla yapın daha doğru bir sonuç için![]()
İnşallah gönlünüzce olsunYapcam inşallah tek cizgi görmem ya
Anladım canım bende gecikme olduğu için akşam da çıkmıştı. Sen sabah yap bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olsun hakkındaÇok gecikme olmadığı için umut edemiyorum ya korkuyorum tek çizgiden artık![]()
Gecikti evetDirekt testi yapabilirsin sıvı felan alakası yok gebelik testinin. eğer tabi adetin gecikmişse
İnşallah canım teşekkür ederimAnladım canım bende gecikme olduğu için akşam da çıkmıştı. Sen sabah yap bakalım ne çıkacak. Hayırlısı olsun hakkında![]()
Yaptın mıGecikti evet
Üzülme umudunu kaybetme hayırlısı olsunYaptım ama negatif![]()