Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgiyi gördünüzmü ay ben mi yanlış görüyorum bilmiyorumBekleyin adetiniz gecikince yaparsınız
Silik bir çizgi görünüyorÇizgiyi gördünüzmü ay ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum
Adet günümü bekleyeceğim bakalımSilik bir çizgi görünüyor
İnşallahinşallah bebişin seninledir![]()
Bana kuruma çizgisi gibi geldiEn son yaptığım test kuruma çizgisimi anlayamadımEki Görüntüle 3674153
İlk yaptığım test silik çıkmıştı tekrarlamak istedimBana kuruma çizgisi gibi geldihatta dikkatli bakmayınca göremedim de
![]()
İlk yaptığınız test erken gebelik testi erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar saptayabiliyor isterseniz yarın ilk idrarınızla tekrardan bir erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz varsa da şu an kasette çıkmayabilir çünkü Beta HCG miktarını algılamaları farklıİlk yaptığım test silik çıkmıştı tekrarlamak istedim
Teşekkür ederim yarın tekrarlıyacağımİlk yaptığınız test erken gebelik testi erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar saptayabiliyor isterseniz yarın ilk idrarınızla tekrardan bir erken gebelik testi alıp yapabilirsiniz varsa da şu an kasette çıkmayabilir çünkü Beta HCG miktarını algılamaları farklı