• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste 3-5 gün kala belirtileri kaybolup pozitif alan varmı?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
transferden sonraki günlerde aşa yukarı 7 güne kadar belirtileirm varken 2 gündür tık yok.. Kokrmaya başladımm artık böyle olan pozitif alan varmı yoksa bu belirtilerin hepsi yalanmı psikolojikmi onumu gösteriyor..

olur örnek ben hiç belirti yasamadım cok şükür hamileyim belirtilere asla bakma canım hakkında hayırlısı olsun canım :ecrin_bebek:

gülencim burdayım ben tamam mı hayırlı haberini almadanda gitmicem :teselli: inşallah güzel sonuçlar alacaksın canımm stres yapmamaya çalış sonra yanına kar kalıyor kaydirigubbakcemile3 sonuç pozitif olsunda herşey unutulur sık dişini biraz daha belirti filanda arama lütfen ikiz hatta üçüz gebeliklerde bile belirtisi olmayan bir sürü kişi duydum :1shok: o yüzden rahat bırak kendini opuyorumnanaktan

evet canim ya hic belirtiye takilma bence cogu kiside hic bir belirti olmuyor
allah yardimcin olsun

canım herkeste aynı olmuyor.benim ilk 4 gün kasık ağrım vardı...sonra kayboldu.şimdi bebişlerim 32 haftalık..hiç endişelenme senin için dua edeceğim..inşallah tutmuştur.

canım çok merak ettiğinin farkındayım çünkü bizde aynı yollardan geçtik ve neler yaşadığını neler hissettiğini anlayabiliyoruz detaylara fazla takılma canım böyle yaparak hem kendini hemde bebeklerini üzüyorsun elbette deneyimli olanlardan bilgi alamak istiyorsun ama unutma herkesin bünyesi aynı değil inanki hamile haberini alırsam en çok ben sevineceğim sana sürekli dua ediyorum yarrabbim hayırlı bir evlat ver diye hem bak az kalmış test gününe inşallah birdahaki sefere hamileyim diye bir sayfa açarsın :CüvCüv:

Kıslar teşekkür ederim..
Bu konuyu actıktan sonra kendimi lavaboda buldum ALLAHım dedim adetmi oldum belim kırıldı gibi şuanda boşluklarmda agrı var inş tutmuştur.. Bundada tutmazsa doktor bize ya evlatlık ya dönor önerirse diye ödüm patlıyor.. ınş allahım yardım eder dualarımızın karşılını verir dualarımı inş kabul eder yüce allahımda hamile kalırım.. ikiz ücüzde olabilir ama tek olsunda allah olmayanlarada versin ..
kardelen saol canım inş dualarımız kabul olur rabbim yüzümüze baksın..

benimde belirtilerim çok kısa sürmüştü çok şükür 10 haftalık hamileyim takılma hiç bunlara umarım rabbim bebeklerini ve seni korur canım.

Gülencim bende de sanki kasılma vardı 5 gündür bugün hiç bi şey yok Herşey gitti bitti Hatta akıntım oldu kanamam mı başlaı diye bi panikle kendimi bulduğum ilk wc ye atım ama jel akmış pütür pütür neyseki HADı AZ KALDI aLLAH YARDIMCIN OLSUN TAKMA KAFANI BıRAZ FıLM SEYRET

gülencim az kaldi degilmi arkadasim.belirtiler son günlere dogru gidiyodu sanki bendede.

kızlar slm benim taransferden sonra kasık agrım wardı hiç geçmedi 9. günden sonra pembe lekem vardı dedim adet oluyom iyice umudum kayboldu sonra lekem gitti bugun test yaptım sonuç 377 çıktı hamileyim inanamadım çok mutluyum yerimde duramıyorum allah isteyen herkese wersin inş amin herkes bir olmuyo kimininde belirti olmuyo bunlara takılmayın bol bol dua edin benhep ettim sizlerede ediyorumherşey gönlünüzce olsun:Saruboceq:

Almiram... canim tebrik ederimmmmm... Allah tamamina erdirsin,masallah sonucunda cok guzel cikmis.. ikiz olabilirmi acaba.. :))

Gulencim sen ne alemdesin yaaa haber cikmadi test yaptinmi??

kız gulen hamile :nazar::nazar::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey::teytey:

Ayyy ,iyi bari cok sevindim.. Butun hamilelere,saglikli hayirli bi hamilelik ve dogum diliyorum Rabbim olmayanlarada nasip etsin en kisa zamanda insallahhhhhh... Tabi banada a.s. Peki.. ne kadar cikmis degeri haberin varmi. Ne zaman test yaptiki o :uhm: ..

Ayyy ,iyi bari cok sevindim.. Butun hamilelere,saglikli hayirli bi hamilelik ve dogum diliyorum Rabbim olmayanlarada nasip etsin en kisa zamanda insallahhhhhh... Tabi banada a.s. Peki.. ne kadar cikmis degeri haberin varmi. Ne zaman test yaptiki o :uhm: ..

çok iyi hatırlamıyorum değerini herhalde 30.8'di 10.günde yapmıştı daha haberim yok o günden sonra fazla pc takılmıyo herhalde inşallah değeri katlanmıştır

Back
X