Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yukledim simdi canmmmResim yüklenmemiş
T çizgisinin yeri kaymış gibi sanki pozitif , bence bir iki gün sonra yenileyin testiAdetime 3 4 gun var göğüslerim aşırı derecede sis dokunamıyorum bile bi iki gun kasikagrım oldu akintimvar test yaptim ama sanki yok gibi çizgi felan goren varmi? Hissimvar dio bakmaktan ben mi hayal görüyorum bilmiyorum.
Cidden mi..T çizgisinin yeri kaymış gibi sanki pozitif , bence bir iki gün sonra yenileyin testi
yada erken gebelik testi deneyin bu keset testlerde adet gecikmeden çıkmıyorCidden mi..
Ben biraz sabirsizim erkenden yapıyorum testi ama şuan göğüs ağrımdan duramıyorum bi kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum tekrar aynısı olur diye 3 4 gun felan varyada erken gebelik testi deneyin bu keset testlerde adet gecikmeden çıkmıyor
bende düşük yaptım şubat ayında şimdi yeni hamileyim , adet belirtileri ile aynı o yüzden ayırt etmek zorBen biraz sabirsizim erkenden yapıyorum testi ama şuan göğüs ağrımdan duramıyorum bi kimyasal gebelik yaşadım çok korkuyorum tekrar aynısı olur diye 3 4 gun felan var
Evet ama göğüs belli ediyor kendini çok aşırı şişti sizliyo resmen o sağlıksız gebelihimde de böyle ağrıyordubende düşük yaptım şubat ayında şimdi yeni hamileyim , adet belirtileri ile aynı o yüzden ayırt etmek zor