Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çıkmışşşş kan ver canım kesinleşsinSiz de benim gördüğüm görüyor musunuz yoksa ben mi kafamdan uydurarak görüyorum
Eki Görüntüle 3125214
YaaaaBen çizgi göremedim![]()
Ya sanki gölge gibi bı çizgi görüyorumBenim ilk testim de ben görüyordum ama kameraya görünmüyordu. Sizin de öyle olabilir mi
Evet aynı benim de öyleydi hatta eşime gösterdim bunda bi sey yok dedi ertesi gün yaptım daha belirgindiYa sanki gölge gibi bı çizgi görüyorum
gecikme derken adetten sonra 11 gün gecikti mi yoksa ovulasyon sonrası 11. gün mü?Yaaa çok sevindimbenim 11. Gün gecikmede ama bundan önce hep tek çizgi cikti
Adetten 11 güngecikme derken adetten sonra 11 gün gecikti mi yoksa ovulasyon sonrası 11. gün mü?
11 günlük gecikmede kıpkırmızı çıkması gerekirdi geç döllenme olsa bile.Adetten 11 gün
ben de aynı şekilde düşünerek emin olmak adına sordum cünkü adetten 11 gün sonrası ortalama 6. haftaya geliyor onun betası da minimum 1000 ve kopkoyu olur. bi kan vermesinde yarar var.11 günlük gecikmede kıpkırmızı çıkması gerekirdi geç döllenme olsa bile.
Test bozuk olabilir inşallah öyledir çünkü ben tek çizgi gördüm bence yarın bir kan testi verin, inşallah güzel sonuçlar yazarsın buraya.
sonucunuz ne oldu bi daha test yaptiniz mi hamile misiniz ?Siz de benim gördüğüm görüyor musunuz yoksa ben mi kafamdan uydurarak görüyorum
Eki Görüntüle 3125214