Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu testler güvenilir olmuyo yani olduğu zaman çıkmayadabiliyor en iyisi kan verin inşallah vardır hayırlısı olsun,Aşağıya ekledim :)
Hemen de kan vermek istemedim :) negatif çıkarsa her defasında kan verirken yine negatif diye düşünmekten korkuyorum :))Bu testler güvenilir olmuyo yani olduğu zaman çıkmayadabiliyor en iyisi kan verin inşallah vardır hayırlısı olsun,![]()
Adet gününüz geçtiyse verebilirsiniz aslında kendi kendinizi acaba mı diye yemekten iyidir :))Hemen de kan vermek istemedim :) negatif çıkarsa her defasında kan verirken yine negatif diye düşünmekten korkuyorum :))
Evet 2 gün var onu bekleyeceğimAdet gününüz geçtiyse verebilirsiniz aslında kendi kendinizi acaba mı diye yemekten iyidir :))
İnşallah geçer günün de hayırlı haberler alırsın canım:))Evet 2 gün var onu bekleyeceğim
İnşallahh :)İnşallah geçer günün de hayırlı haberler alırsın canım:))
belirtileriniz hamilelik ama ben bu testlere guvenmiyorum kaset test deneyyin bikac gun sonra silik cikarsa garantiGöğüs hassasiyetim fazla değil, ama kasık ağrım var. Ve 5 gün önce kahverengi lekelenmem oldu.
Teşekkür ederim:)belirtileriniz hamilelik ama ben bu testlere guvenmiyorum kaset test deneyyin bikac gun sonra silik cikarsa garanti
adete yakın ya da adetiniz geçtikten sonra yenileyin testi,Hem baya silik hem de telefondan çekince görüntü iyice bozuldu![]()
Öyle yapacağım :)adete yakın ya da adetiniz geçtikten sonra yenileyin testi,
Kafandaki soruyu kan testi yaparak sonlandira bilirsin testte cikmamasi gec dölemede olabilir bazilarda 10 gün gecikmeden sonra da cikmis.sen gidip bir kan testi yaptir.insallah güzel haberler alirsin canim.Kızlar hala adet olmadım. 3 gün gecikti. Dün erken test yaptım çıkmadı. İdrar testi en erken ne zaman çıkıyor ? Olsa çıkardı artık herhalde
Teşekkür ederim canım inşallahKafandaki soruyu kan testi yaparak sonlandira bilirsin testte cikmamasi gec dölemede olabilir bazilarda 10 gün gecikmeden sonra da cikmis.sen gidip bir kan testi yaptir.insallah güzel haberler alirsin canim.