Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli belirsiz bı çizgi gorunuyo ama kaç dk içinde çıktığı önemli bu cizgininAdetime 4 gün var ama sabırsızlaniyorum var mi yoksa kuruma cizgisimi
Kaset test mi? 5 dk içinde çıktıysa olabilir gebelikAdetime 4 gün var ama sabırsızlaniyorum var mi yoksa kuruma cizgisimi
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin insallahBu sürecte ilerleyisimi yaziyorum .belki birilerine yardimci olur
Varmis gibi ama tekrarlama devam et
Canım akıntı da değişiklik gördün mü acabaVarmis gibi ama tekrarlama devam et
Kuruma çizgisi Boyle mi olur saat sonra çıktı ikinciyi yaptım oda hemen çıkmadı saat sonra çıkıyorVarmis gibi ama tekrarlama devam et
Kuruma cizgisi olayini hic anlamiyorum ben oncekilerdede yaptigimda hic cizgi cikmiyorduki benim icin cikiyorsa vardir adet gunune kac gun var. Sabah idrar testinde daha net cikiuor sankiKuruma çizgisi Boyle mi olur saat sonra çıktı ikinciyi yaptım oda hemen çıkmadı saat sonra çıkıyor
Evet evet normalde akintim olmaz ama boyle bi islaklik hissettim hatta 3 4gun once yumurta aki gibi bi akinti geldi adet guune kadarda vajinal kasinti vardi bende kesin mantar oldum diye dusundum adet gunu gecince kasinti falan kalmadi.Canım akıntı da değişiklik gördün mü acaba
Sizinde mi boyleydivala bende anlamıyorum korunsun icin kafan karistiKuruma cizgisi olayini hic anlamiyorum ben oncekilerdede yaptigimda hic cizgi cikmiyorduki benim icin cikiyorsa vardir adet gunune kac gun var. Sabah idrar testinde daha net cikiuor sanki
sonucunuz ne olduSizinde mi boyleydivala bende anlamıyorum korunsun icin kafan karisti
O zamandan sonra iki gün sonra geçtiniz ötesi günü idi testi tekrarladım negatif çıktı.adet olmadım henüz bel ağrım var şiddetli.bugun tekrar test yapmadım olduğunu sanmiyorum .doğum kontrol hapina başladım ara verdim dönemde adet olmadım.herseyin hayırlısı hepimiz icin insalllah .sonucunuz ne oldu
Teşekkür ederim, ben uzun zaman doğum kontrol hapı kullandım. Unutmuşum yumurtlama belirtilerini , benim de adetten 6,7 gün sonra sağ ve sol yumurtalıklarda ağrı oldu 4.5 gün kadar oksururken bile ağrıdı usuttum diye düşünmüştümBu sürecte ilerleyisimi yaziyorum .belki birilerine yardimci olur