Gebeliğe Hazırlık Teste bakar misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bebek4856

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
887
914
103
Adetime 4 gün var ama sabırsızlaniyorum var mi yoksa kuruma cizgisimi

Eklentiler

• 20220305_213744.webp
    20220305_213744.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 149
2 kala erken gebelik yaptim yokmus.1 gun kala sabah idrarla yaptim bir silik cizgi😍 aksama dogru yaptim cizgi koyulasti .bugun adet gunum yine yaptim hamileyim.1 hafta gecsin beta yaptiracagim.

Bu arada erken gebeligi atmamistim ben yok sanmisim aslinda varmis dikkat etmemisim umutsuz davranmisim😀

Buradan hep belirtileri okudum durdum bende yazayim . Yumurtlama oncesi kasik agrim basladi aha yumurtluyuorum dedim😀ertesi gun uzayan akinti oldu bunu ben herzmaan gorurum yumurtlama gunu o uc gunu degelendirdik kasik agrisi basladigi gun dahil 3 gun .o gunler oldugunu dusunuyorum cunku seyrekti.yumjrtlqma oldu ama kasik agrisi gecmedi hatta kasik agrimasiyla bacagimda agridi belki alakaai yok ama ayni anda agridi 3 4 gun kasik agrisi devam etti hafifleyerek bitti sonra mide bulantisi basladi bir kacgunde midem bulaniyor diye gezdim ama bi uyku halim vardi hep bir sersemdim . Neden bilmiyorum bu ay oldugunu dusundum hep ve butun belirtileri gebelige yordum .adete 3 gun kalada agzimda aci bi tat baslasi ozaman dedim.kesin hamileyim diye. Suan adet gunum ara ara hafif kasik agrisi yasiyorum ciddi degil goguslerim adete 1 gun kala agrimaya basladi .Normalde 1 hafta varken vucudum adet olacakmis gibi olurdu benim ama hic adet belirtim yoktu.Aa belimde agrimisti onu unuttum adet oncesi belim agrimaz ama yumurtlamadan sonra belimde agridi bir sure gecen yaz dis gebelik gecirdim planli bir gebelik degildi . Ilacla sonlandi. Pekte istekli degildim zaten hazir hissetmiyordum kendimi. Ama suanda hazirim ins sıkıntısız devam eder.Heycanla bekliyorum

Kuruma çizgisi Boyle mi olur saat sonra çıktı ikinciyi yaptım oda hemen çıkmadı saat sonra çıkıyor
Kuruma cizgisi olayini hic anlamiyorum ben oncekilerdede yaptigimda hic cizgi cikmiyorduki benim icin cikiyorsa vardir adet gunune kac gun var. Sabah idrar testinde daha net cikiuor sanki

Kuruma cizgisi olayini hic anlamiyorum ben oncekilerdede yaptigimda hic cizgi cikmiyorduki benim icin cikiyorsa vardir adet gunune kac gun var. Sabah idrar testinde daha net cikiuor sanki
Sizinde mi boyleydivala bende anlamıyorum korunsun icin kafan karisti

sonucunuz ne oldu
O zamandan sonra iki gün sonra geçtiniz ötesi günü idi testi tekrarladım negatif çıktı.adet olmadım henüz bel ağrım var şiddetli.bugun tekrar test yapmadım olduğunu sanmiyorum .doğum kontrol hapina başladım ara verdim dönemde adet olmadım.herseyin hayırlısı hepimiz icin insalllah .

Buraya yazmaya devam ediyorum beta iki kati artmaya devam etti 2400 lerde dr a gittim karindan cok kucuk gorundu vajinalde cok net kese görundu kese yaninda kist olusumu var . Hormonlarin urettigini soyledi dikkat etmem gerekenleri anlatti. Dusuk bir ihtimal bile olsa risklerden bahsetti. Kalp atimi icin 1 hafta sonra kontrol dedi ama 1 haftada duyumaya bilir merak etme dedi

Bu sürecte ilerleyisimi yaziyorum .belki birilerine yardimci olur
Teşekkür ederim, ben uzun zaman doğum kontrol hapı kullandım. Unutmuşum yumurtlama belirtilerini , benim de adetten 6,7 gün sonra sağ ve sol yumurtalıklarda ağrı oldu 4.5 gün kadar oksururken bile ağrıdı usuttum diye düşünmüştüm

Back
X