Kuzum bunlar pik değil.Merhaba adetime 5 gün var yumurtlama zamanı lprunmasız ilişki olmuştu istemiyoruz henüz düzenli bir döngüm var 28 günde bir şaşmaz
Ovulasyon yapınca pik gösteriyor sebebi ne olabilir ? Erken gebelik yaptım negatifti
Döngüm düzenli yumurtlama olamaz normal mi bu kızlar ?
İlk yaptım azdı sonra her yaptığımda koyulaştı ondan rahatsız oldum zaten yumurtlama dönemim değil de neden böyle gittikçe koyulaşıyorKuzum bunlar pik değil.
Aa o zaman başka bi durum da olabilirİlk yaptım azdı sonra her yaptığımda koyulaştı ondan rahatsız oldum zaten yumurtlama dönemim değil de neden böyle gittikçe koyulaşıyor
Ne gibiAa o zaman başka bi durum da olabilir
Lh dalgalanmasinin işaret ettiği bazı rahatsızlıklar olabiliyor. O yüzden dedim. Belki de normaldir bozma kuzum moralini.Ne gibidöngüm 28 şaşmaz asla yani adete 5 gün kala yumurtlama olamaz ?? Asla olmuyo benim
Lh dalgalanmasinin işaret ettiği bazı rahatsızlıklar olabiliyor. O yüzden dedim. Belki de normaldir bozma kuzum moralini.
Var gibi görünüyor canım sabah ilk idrarla tekrarla yarınbenımkılere de bakar mısınız 4 günlük gecikmem var öğlen yaptım testleri ilk dakikalar baktım bişey yoktu kahvaltı hazırlamaya geçtim kahvaltı yaptım döndüğümde bu şekildelerdi
denicem de kuruma çizgisi bu kadar belli olmaz herhalde değil miVar gibi görünüyor canım sabah ilk idrarla tekrarla yarın
Var gibi ama insan emin olamıyor:) arkadaşın da dediği gibi bence de yarın sabah ilk idrarla tekrarla. İnşallah güzel sonuçlar alırsındenicem de kuruma çizgisi bu kadar belli olmaz herhalde değil mi
evet ilk defa lekelenme olmadan bu kadar gecikme yaşıyorumVar gibi ama insan emin olamıyor:) arkadaşın da dediği gibi bence de yarın sabah ilk idrarla tekrarla. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
çık teşekkür ederim umarımVar gibi ama insan emin olamıyor:) arkadaşın da dediği gibi bence de yarın sabah ilk idrarla tekrarla. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Yok zannetmiyorum döngü nedir döngünüz normalse gecikme de olmuyorsa normalde testte pozitif olduğuna göre hamilesnizdenicem de kuruma çizgisi bu kadar belli olmaz herhalde değil mi
yok taş çatlasın 2 gün gecikir ama onda da lekelenme olur gecikme olsa bile bir de her zaman meme dolgundur ağrılıdır bu ay sadece meme ucumda sızlama var bir de hafif kasık ağrısı o kadar. testi yaptım ilk baktım bi iki dakika yoktu bısey sonra bıraktım kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptım testleri çöpe atayım diye banyoya girdim bir de baktım ki böyle kaset testte çizgi hafif yayılmış ama kalmış diğerinde de silik görünce bi şok oldum.. chat falan kuruma çizgisi olabilir diyince umudum geri gitti tabiYok zannetmiyorum döngü nedir döngünüz normalse gecikme de olmuyorsa normalde testte pozitif olduğuna göre hamilesniz
Fazla idrar damlatma gerektiği kadar damlat canımyok taş çatlasın 2 gün gecikir ama onda da lekelenme olur gecikme olsa bile bir de her zaman meme dolgundur ağrılıdır bu ay sadece meme ucumda sızlama var bir de hafif kasık ağrısı o kadar. testi yaptım ilk baktım bi iki dakika yoktu bısey sonra bıraktım kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptım testleri çöpe atayım diye banyoya girdim bir de baktım ki böyle kaset testte çizgi hafif yayılmış ama kalmış diğerinde de silik görünce bi şok oldum.. chat falan kuruma çizgisi olabilir diyince umudum geri gitti tabi
ay acaba o yüzden mi öyle çıktı bi kaç damla damlattım sanırım benFazla idrar damlatma gerektiği kadar damlat canım
Çok damlatma üstünde kaç damla yazıyorsa o kadar damlat canmay acaba o yüzden mi öyle çıktı bi kaç damla damlattım sanırım ben
İki çizginin de aynı koyuluk da olması lazım pik olabilmesi içinMerhaba adetime 5 gün var yumurtlama zamanı lprunmasız ilişki olmuştu istemiyoruz henüz düzenli bir döngüm var 28 günde bir şaşmaz
Ovulasyon yapınca pik gösteriyor sebebi ne olabilir ? Erken gebelik yaptım negatifti
Döngüm düzenli yumurtlama olamaz normal mi bu kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?