• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teste bakar mısınız

gizmytp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2022
619
155
33
Merhaba adetime 5 gün var yumurtlama zamanı lprunmasız ilişki olmuştu istemiyoruz henüz düzenli bir döngüm var 28 günde bir şaşmaz
Ovulasyon yapınca pik gösteriyor sebebi ne olabilir ? Erken gebelik yaptım negatifti
Döngüm düzenli yumurtlama olamaz normal mi bu kızlar ?

Eklentiler

• IMG_0016.webp
    IMG_0016.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba adetime 5 gün var yumurtlama zamanı lprunmasız ilişki olmuştu istemiyoruz henüz düzenli bir döngüm var 28 günde bir şaşmaz
Ovulasyon yapınca pik gösteriyor sebebi ne olabilir ? Erken gebelik yaptım negatifti
Kuzum bunlar pik değil.

benımkılere de bakar mısınız 4 günlük gecikmem var öğlen yaptım testleri ilk dakikalar baktım bişey yoktu kahvaltı hazırlamaya geçtim kahvaltı yaptım döndüğümde bu şekildelerdi

Eklentiler

• IMG_6930.webp
    IMG_6930.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_6929.webp
    IMG_6929.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_6920.webp
    IMG_6920.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_6934.webp
    IMG_6934.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 38
Yok zannetmiyorum döngü nedir döngünüz normalse gecikme de olmuyorsa normalde testte pozitif olduğuna göre hamilesniz
yok taş çatlasın 2 gün gecikir ama onda da lekelenme olur gecikme olsa bile bir de her zaman meme dolgundur ağrılıdır bu ay sadece meme ucumda sızlama var bir de hafif kasık ağrısı o kadar. testi yaptım ilk baktım bi iki dakika yoktu bısey sonra bıraktım kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptım testleri çöpe atayım diye banyoya girdim bir de baktım ki böyle kaset testte çizgi hafif yayılmış ama kalmış diğerinde de silik görünce bi şok oldum.. chat falan kuruma çizgisi olabilir diyince umudum geri gitti tabi

yok taş çatlasın 2 gün gecikir ama onda da lekelenme olur gecikme olsa bile bir de her zaman meme dolgundur ağrılıdır bu ay sadece meme ucumda sızlama var bir de hafif kasık ağrısı o kadar. testi yaptım ilk baktım bi iki dakika yoktu bısey sonra bıraktım kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptım testleri çöpe atayım diye banyoya girdim bir de baktım ki böyle kaset testte çizgi hafif yayılmış ama kalmış diğerinde de silik görünce bi şok oldum.. chat falan kuruma çizgisi olabilir diyince umudum geri gitti tabi
Fazla idrar damlatma gerektiği kadar damlat canım

İki çizginin de aynı koyuluk da olması lazım pik olabilmesi için

Back
X