Ben 2.çizgi göremedim canım ama hakkında hayırlısı olsunadetim 1 gün gecikti test yaptım böyle oldu bana yardım edin lütfen
Kaç dk oldu testi yapalı cnmadetim 1 gün gecikti test yaptım böyle oldu bana yardım edin lütfen
test bozuk. Yenileyin ya da kan testi yapın.adetim 1 gün gecikti test yaptım böyle oldu bana yardım edin lütfen
test hatali o zaman. tekrarlayin.ilk baktım tek cizgiydi 0n dk sonra gelip baktığımda bu şekildi kırmızı mürekkep dağılmış gibi
o zaman yeni bir test al.kan içinde korkuyorum her ay hüsran yapmadığım kalmadı
kesinlikle. Bekliyorumgidip en iyisi bir tane daha test alayım bekleyip kendimi umutlandırmaktansa bakayım sonuca tekrardan
bekleyemedim testi tekrarladım ne yazıkki tek çizgi bakalım ne znm gelecek reglkesinlikle. Bekliyorum
ilk baktım tek cizgiydi 0n dk sonra gelip baktığımda bu şekildi kırmızı mürekkep dağılmış gibi
zamanı gelince olacaktır. olana kadar hayatın tadını çıkar8 aydır evliyim 4 üncü ay olacak 2 ay klomen kullandım bu ay birşey kullanmadım yoruldum pko var bende bu ay hiçbirsey yapmadım geçikince işte bir umut herşeyi hamileliğe bağlıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?