Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış yazmışım gebe miyimArkadaşlar gebeyim bakabilir misiniz bellimi çizgi sizce
5 dk içinde çıktı canım ama umitlendirmek istemedim kendimi inşallah dediginiz gibidirEvet çizgi var .5 dk içinde ciktiysa var demek
O zaman hayırlı olsun5 dk içinde çıktı canım ama umitlendirmek istemedim kendimi inşallah dediginiz gibidir![]()
Canım tebrik ederim ama ne olur nolmaz ertesi gün de yap , biraz daha koyulaşması gerek. Mümkünse aynı marka test kullanArkadaşlar gebeyim bakabilir misiniz bellimi çizgi sizce
5 dk içinde çıktı canım ama umitlendirmek istemedim kendimi inşallah dediginiz gibidirEvet çizgi var .5 dk içinde ciktiysa var demek
Rabbim nasip etsin arkadaşım benim.8 sene çocuğum olmadı amh 001 di tüp bebek defalarca denedim ümidim bitti tükendim normal yoldan Rabbim nasip etti şimdi kızım iki buçuk yaşında adetin birkaç gün gecikti test yaptım böyle çıktı dualarım sizlerle Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun var gebelik darısın başıma allahım nolur![]()
Evet canım 5 dakika içinde çıktıEvet çizgi var .5 dk içinde ciktiysa var demek
Tamam canım yarın da yaparım teşekkür ederimCanım tebrik ederim ama ne olur nolmaz ertesi gün de yap , biraz daha koyulaşması gerek. Mümkünse aynı marka test kullan
Hayırlısı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsinEvet canım 5 dakika içinde çıktı
bence kan ver. testlerden biri yanlıs ama hangisi:SArkadaşlar bilgilendirmek için yazıyorum testi tekrarladım silik bile çıkmadı negatif