Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmisiniz kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Papatya 26

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
787
458
33
28
Adetime 6 gün var test yaptım kuruma çizgisimi yoksa hayalimi görüyorum

Rem

Eklentiler

• IMG_20210714_180428.webp
    IMG_20210714_180428.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20210714_180336.webp
    IMG_20210714_180336.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 60
Ben de görüyorum çizgiyi, ne kadar sonra çekildi resim ?

İlk bes dakka da görmedim bıraktım gittim testi bı kaç sonra baktimda bu şekildeydi kafam karıştı
Genellikle 10 dakika içerisinde çıkan sonuç doğrudur yapılan testin üzerinde açıklaması mutlaka vardır isterseniz testinizi tekrarlayın.

Daha net sonuç veren(kan veya erken) test yapmadan nasıl emin olacaksın canım bu ümit etmek değil zaten ümit ediyorsun şuan emin olmalısın

İlk bes dakka da görmedim bıraktım gittim testi bı kaç sonra baktimda bu şekildeydi kafam karıştı
O zaman kuruma çizgisidir canım zaten çok görünmüyor da ama bat a daha 6 gün varmış belki daha sonra çıkar, gönlünce olsun ❤️🙏

Ceyda seni tanıdım ikici cocuga berber hamileydik ama benimkinin kalbi durmuştu malesef çok kız istiyordun şimdi nasılsın dogdumu bebişim:)
Aaa kuzum şimdi hatırladım merhaba:) evet doğdu,kız istiyordum 5.aya kadar kız dediler sonra erkek çıktı🤣
Erken doğum yaptım bi süre küvöz de kaldık kız erkek önemi yokmuş orda anladım Allah sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize inşallah 🙏 sen nasılsın nasıl gidiyor?🥰

Aaa kuzum şimdi hatırladım merhaba:) evet doğdu,kız istiyordum 5.aya kadar kız dediler sonra erkek çıktı🤣
Erken doğum yaptım bi süre küvöz de kaldık kız erkek önemi yokmuş orda anladım Allah sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize inşallah 🙏 sen nasılsın nasıl gidiyor?🥰
Bnde iyim canim cok geçmiş olsun oyletabi sağlık li olsun yeter bnde tekrardan istiyorum inslalh nasip olursa😍

Back
X