- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
- Konu Sahibi Papatya 26
Adetime 6 gün var test yaptım kuruma çizgisimi yoksa hayalimi görüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk bes dakka da görmedim bıraktım gittim testi bı kaç sonra baktimda bu şekildeydi kafam karıştıBen gördüm kan testi vermelisin
Genellikle 10 dakika içerisinde çıkan sonuç doğrudur yapılan testin üzerinde açıklaması mutlaka vardır isterseniz testinizi tekrarlayın.İlk bes dakka da görmedim bıraktım gittim testi bı kaç sonra baktimda bu şekildeydi kafam karıştı
Kuruma çizgisimi ozmanGenellikle 10 dakika içerisinde çıkan sonuç doğrudur yapılan testin üzerinde açıklaması mutlaka vardır isterseniz testinizi tekrarlayın.
Kaset teste böyleyse erken test al bir de onda kesin çıkarİlk bes dakka da görmedim bıraktım gittim testi bı kaç sonra baktimda bu şekildeydi kafam karıştı
Kaset teste böyleyse erken test al bir de onda kesin çıkar
Kuruma çizgisimi acaba cokda ümitlenmek istemiyorumKaset teste böyleyse erken test al bir de nda kesin çıkar
Muhtemelen canım ama sen genede bir tekrar test yapKuruma çizgisimi ozman
Yarın yine yapiyimMuhtemelen canım ama sen genede bir tekrar test yap
O zaman kuruma çizgisidir canım zaten çok görünmüyor da ama bat a daha 6 gün varmış belki daha sonra çıkar, gönlünce olsunİlk bes dakka da görmedim bıraktım gittim testi bı kaç sonra baktimda bu şekildeydi kafam karıştı
Ceyda seni tanıdım ikici cocuga berber hamileydik ama benimkinin kalbi durmuştu malesef çok kız istiyordun şimdi nasılsın dogdumu bebişim:)O zaman kuruma çizgisidir canım zaten çok görünmüyor da ama bat a daha 6 gün varmış belki daha sonra çıkar, gönlünce olsun![]()
Aaa kuzum şimdi hatırladım merhaba:) evet doğdu,kız istiyordum 5.aya kadar kız dediler sonra erkek çıktıCeyda seni tanıdım ikici cocuga berber hamileydik ama benimkinin kalbi durmuştu malesef çok kız istiyordun şimdi nasılsın dogdumu bebişim:)
Bnde iyim canim cok geçmiş olsun oyletabi sağlık li olsun yeter bnde tekrardan istiyorum inslalh nasip olursaAaa kuzum şimdi hatırladım merhaba:) evet doğdu,kız istiyordum 5.aya kadar kız dediler sonra erkek çıktı
Erken doğum yaptım bi süre küvöz de kaldık kız erkek önemi yokmuş orda anladım Allah sağlıklı hayırlı evlat versin hepimize inşallahsen nasılsın nasıl gidiyor?
![]()
Daha detaylı resimlerni atsnaiz tam belli degilMerhabalar buna da bakabilir misiniz