Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T cizigisinde renksiz bir cizgi oldu kendi cizgisimi orasiNegatif
EvetT cizigisinde renksiz bir cizgi oldu kendi cizgisimi orasi
Benimkine de bakar mısınız?
Teşekkür ederim
Seninkinde var bence kac gun var adete yumurtlamadan kac gun geçtiBenimkine de bakar mısınız?
Yumurtlama günümü bilmiyorum uygulama takibinden takip ediyorum normalde bu ay ovulasyon testi alacaktım uygulamalar doğru değil diye, bata 1 hafta var. Kanda çıkar mı sizce?Seninkinde var bence kac gun var adete yumurtlamadan kac gun geçti
Çizgi telefondakinden çok net 2-3 dakika sonra çıktı silik çizgi.Seninkinde var bence kac gun var adete yumurtlamadan kac gun geçti
Varsa da cok yeni, birkac gun sonra tekrar yapinBenimkine de bakar mısınız?
Teşekkür ederim ilk idararımla yapmadım oruçluydum, belki ilk idrarla yapsaydım daha net çıkabilirdi. İleri ki zamanlar da tekrarlıyim.Varsa da cok yeni, birkac gun sonra tekrar yapin
Benimde bu şekilde çıktıBenimkine de bakar mısınız?
Testi atarken esini de cekmeyen de ne bileyimBenimde bu şekilde çıktı
Kan testim negatif şu an için batı bekleyeceğimBenimde bu şekilde çıktı
ya yanlışlıkla ekledim o resmi daha yeni üye oldum pek kullanmayı bilmiyorum kusura bakmayın kızlar emin olamadım sadace ben mi göruyorum acabaTesti atarken esini de cekmeyen de ne bileyimpeki adamin ekstra gariban hali
var gibi bu arada
Canım sende belirti var mıTeşekkür ederim ilk idararımla yapmadım oruçluydum, belki ilk idrarla yapsaydım daha net çıkabilirdi. İleri ki zamanlar da tekrarlıyim.
Evet canım var fiziksel olarak fark ettim değşikliği, kan da verdim negatif dediler ama sonradan öğrendim ki değerim 5'miş sınırdayım tam bata daha var bakalımCanım sende belirti var mı
Yarın ilk idrarla deneyin bence ☺ya yanlışlıkla ekledim o resmi daha yeni üye oldum pek kullanmayı bilmiyorum kusura bakmayın kızlar emin olamadım sadace ben mi göruyorum acaba
Canım ne değişikligi biraz anlatır mısın goguslerde mi yoksa şişkinlik kabızlık felan mi ayırıcı bir belirti var miydi canim inşallah değerin yükselirEvet canım var fiziksel olarak fark ettim değşikliği, kan da verdim negatif dediler ama sonradan öğrendim ki değerim 5'miş sınırdayım tam bata daha var bakalım![]()
Göğüsler de çok az da olsa şişkinlik vardı, karnım da gerginlik, kabızlık sorunum vardı birde çorba ve çok sıvı tükettiğim halde bu kadar olması normal değildi, bel ağrım yorgunluktan sanıyordum ama değilmiş galiba, ben hep uykucu olduğum için ayırt edemedim ama geceleri belimin ağrısından uyuyamıyorum ki uykuyu çok seven birisi olarak. Bence ayırıcı belirti hissedip analiz etmek, ben kafama taktığım için durup durup test yaptım geçen aylar da ama bu ay değişik bişey vardı içimde dua ederken de çok içten ediyordumCanım ne değişikligi biraz anlatır mısın goguslerde mi yoksa şişkinlik kabızlık felan mi ayırıcı bir belirti var miydi canim inşallah değerin yükselir