Gebeliğe Hazırlık Teste bakarmısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yinene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2022
368
158
33
28
IMG_20220408_151904.webp

Seninkinde var bence kac gun var adete yumurtlamadan kac gun geçti
Yumurtlama günümü bilmiyorum uygulama takibinden takip ediyorum normalde bu ay ovulasyon testi alacaktım uygulamalar doğru değil diye, bata 1 hafta var. Kanda çıkar mı sizce?

Varsa da cok yeni, birkac gun sonra tekrar yapin
Teşekkür ederim ilk idararımla yapmadım oruçluydum, belki ilk idrarla yapsaydım daha net çıkabilirdi. İleri ki zamanlar da tekrarlıyim.

ya yanlışlıkla ekledim o resmi daha yeni üye oldum pek kullanmayı bilmiyorum kusura bakmayın kızlar emin olamadım sadace ben mi göruyorum acaba
Yarın ilk idrarla deneyin bence ☺🙏🏼

Evet canım var fiziksel olarak fark ettim değşikliği, kan da verdim negatif dediler ama sonradan öğrendim ki değerim 5'miş sınırdayım tam bata daha var bakalım 🙏🏼
Canım ne değişikligi biraz anlatır mısın goguslerde mi yoksa şişkinlik kabızlık felan mi ayırıcı bir belirti var miydi canim inşallah değerin yükselir

Canım ne değişikligi biraz anlatır mısın goguslerde mi yoksa şişkinlik kabızlık felan mi ayırıcı bir belirti var miydi canim inşallah değerin yükselir
Göğüsler de çok az da olsa şişkinlik vardı, karnım da gerginlik, kabızlık sorunum vardı birde çorba ve çok sıvı tükettiğim halde bu kadar olması normal değildi, bel ağrım yorgunluktan sanıyordum ama değilmiş galiba, ben hep uykucu olduğum için ayırt edemedim ama geceleri belimin ağrısından uyuyamıyorum ki uykuyu çok seven birisi olarak. Bence ayırıcı belirti hissedip analiz etmek, ben kafama taktığım için durup durup test yaptım geçen aylar da ama bu ay değişik bişey vardı içimde dua ederken de çok içten ediyordum 🙏🏼 Tabi belirtilere gelecek olursak kişiden kişiye değişir bu belirtiler. Umarım yükselir düşük yaptım daha önce ve çikolata kistim vardı en son ne durumda bilmiyordum kafama çok takıyordum onu doktora da gitmemiştim. Bakalım hayırlısı, bata daha 1 hafta var ama yarın tekrar test yapacağım büyük ihtimalle eşime söylemek için ☺️

Back
X