Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim benm eşim 45 kromomlu ben daha önce 4 bebeğimi kaybettim bu yuzden şimdi bı oğlum ve bı kızım var sağlıklı çok şükür normal yolla şimdi aynı skntilari bundada yaşama korkusu var galiba yaşama ihtimali %20 olduğu için korku tedirginlik var
Canim benm eşim 45 kromomlu ben daha önce 4 bebeğimi kaybettim bu yuzden şimdi bı oğlum ve bı kızım var sağlıklı çok şükür normal yolla şimdi aynı skntilari bundada yaşama korkusu var galiba yaşama ihtimali %20 olduğu için korku tedirginlik var