Teste bakarmisiniz

Kızlar slm bugun test yaptım sonuç pozitif Allah'a çok şükür ama endişeleniyorum kanda gözükmezse diye ya keseyi göremezsem ya kalp atışını duymazsam diye korkular başladı pzt günü kan testi yaptrcam eğer herşey normalse 4-5 haftalık hamileyim sanırım Allah'a şükür. Ne zaman bu kaygılarım gider ne zaman oh derim acaba çok tuhaf bi his değil gibi geliyorum hala kendime
hayırlı olsun cnm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin İnş

Kızlar slm bugun test yaptım sonuç pozitif Allah'a çok şükür ama endişeleniyorum kanda gözükmezse diye ya keseyi göremezsem ya kalp atışını duymazsam diye korkular başladı pzt günü kan testi yaptrcam eğer herşey normalse 4-5 haftalık hamileyim sanırım Allah'a şükür. Ne zaman bu kaygılarım gider ne zaman oh derim acaba çok tuhaf bi his değil gibi geliyorum hala kendime
Canım hayırlı olsun :) Testi bat gecincemi yaptin bide belirti yaşadinmi

Kızlar adete 6 gün var hesabıma göre bugün 3+4 adetten beri 16Ocak sat.
13 şubatta tekrar denicem ama bugün test aldım ve hayalet çizgi var gibime geldi çok afedersiniz 1saatlik idrarla yaptım testi . Ya bişey var orda Yada benim gözler bozuldu:KK53:Eki Görüntüle 1951684

Hayırlı olsun bebis yolda :anneadayı:

Canım hayırlı olsun :) Testi bat gecincemi yaptin bide belirti yaşadinmi
Teşekkür ederim benim adetim normalde çok düzenli değildir ama 2 gün geçince yaptım ben yinede genelde 1 hafta geçerdi bu sefer bekleyemeden yapayım dedim bi yanın var diyordu bi yanım Yok diyordu benim en büyük belirtim adetimden 15 gün önce göğüslerim şişti sızladı sanki adetten hemen öncesi gibiydi bi de son bir haftadadır sağ kaşığımda batma hissettim oturup kalkerken normalden farklı olan belirti bunlardı benim. Ama daha 15 gün vardı adetime.10 ocakta adet oldum en son.hiç belirtiye takılmamak gerekiyor neler okuyoruz yok idrar kokusu rengi sık idrar falan filan hikaye hepsi her bünye farklı cidden

Nergisever Nergisever gözün aydın canım hiç panik yapma boşuna herşey yoluna gidicek bak testte de çıkmış daha ne olsun darısı tüm bekleyenlere
Ay öyle mi diyorsun inşallah canım ne bileyim bi panik halindeyim belimde kaşığımda belli belirsiz ağrılar oluyor kısa süreli onlar normal mi sizce ??

Teşekkür ederim benim adetim normalde çok düzenli değildir ama 2 gün geçince yaptım ben yinede genelde 1 hafta geçerdi bu sefer bekleyemeden yapayım dedim bi yanın var diyordu bi yanım Yok diyordu benim en büyük belirtim adetimden 15 gün önce göğüslerim şişti sızladı sanki adetten hemen öncesi gibiydi bi de son bir haftadadır sağ kaşığımda batma hissettim oturup kalkerken normalden farklı olan belirti bunlardı benim. Ama daha 15 gün vardı adetime.10 ocakta adet oldum en son.hiç belirtiye takılmamak gerekiyor neler okuyoruz yok idrar kokusu rengi sık idrar falan filan hikaye hepsi her bünye farklı cidden
Öyle canim benim bata 6 gün var arada benimde kasiklarimda batmalar oluyo ama umutlanmak istemiyorum

Öyle canim benim bata 6 gün var arada benimde kasiklarimda batmalar oluyo ama umutlanmak istemiyorum
Bu erken gösteren testler var piyasa da ben onla yaptım yinede ne olur ne olmaz diye hiç dayanamıyorsan yap istersen 6 gün öncesine kadar gösteriyor diye yazıyo üstünde prodictor early ismi

Silik çıkan doğruymuş bugün test aldım yaptım pozitif adete 3gun var

Eklentiler

• IMG-20170213-WA0012.webp
    IMG-20170213-WA0012.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 56
Back
X