Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik çizgi var, kaç dakika içinde çıktı 2. Çizgi, bir de bat ne zaman ?sizce çizgi var mı yok mu ?
Çok uzun sürmedi 5 dk sonra belli gibi olduSilik çizgi var, kaç dakika içinde çıktı 2. Çizgi, bir de bat ne zaman ?
yarın adet günüm yani bi gün kala yaptımSilik çizgi var, kaç dakika içinde çıktı 2. Çizgi, bir de bat ne zaman ?
Öyleyse hamilesiniz, adetin geçmesini bekleyip kan testi verin, yarın tekrar bir idrar testi yapıp koyulaşma oluyor mu diye bakınyarın adet günüm yani bi gün kala yaptım
Öyleyse hamilesiniz, adetin geçmesini bekleyip kan testi verin, yarın tekrar bir idrar testi yapıp koyulaşma oluyor mu diye bakın![]()
Öyleyse hamilesiniz, adetin geçmesini bekleyip kan testi verin, yarın tekrar bir idrar testi yapıp koyulaşma oluyor mu diye bakın![]()
Anlayabiliyorum, umarım sağlıklı artar değerleriniz, şimdi kanda da baktırana kadar ikna olunmuyor, harika bir his, sonuna kadar gitsin inşallahÇok fazla heycanlıyım tedirginim off bu nasıl bir his
Dua et benim için gerçekten böyle bişey olsunAnlayabiliyorum, umarım sağlıklı artar değerleriniz, şimdi kanda da baktırana kadar ikna olunmuyor, harika bir his, sonuna kadar gitsin inşallah![]()
Dualarım seninle, yarın da bir test daha yap, zaten çizginin koyulaştığını görürsün, bu bhcg nin arttığını gösterir. Doktora adet gecikmesinden sonra git diyorum çünkü kimyasal gebelik falan olabiliyor. Umarım öyle bi şey yoktur, gözün aydın şimdidenDua et benim için gerçekten böyle bişey olsun![]()
Bi arkadaşa daha sordum resmi atarak çift çizgi olması lazım dedi bi tık umudum kırıldı yaDualarım seninle, yarın da bir test daha yap, zaten çizginin koyulaştığını görürsün, bu bhcg nin arttığını gösterir. Doktora adet gecikmesinden sonra git diyorum çünkü kimyasal gebelik falan olabiliyor. Umarım öyle bi şey yoktur, gözün aydın şimdiden![]()
Kanda ki bhcg değeri düşük olduğunda silik çizgi çıkar, her gün belli bir seviyede yükselir, bir de 2. Çizgi 5 dakikada çıktı diyorsun, kanda hamilelik hormonu olmasa neden 2. Çizgi çıksın ki. Sen yarın sabah bir test daha yap, o zaman kesinleşirBi arkadaşa daha sordum resmi atarak çift çizgi olması lazım dedi bi tık umudum kırıldı ya
Aynen yarın bir daha yapıcamKanda ki bhcg değeri düşük olduğunda silik çizgi çıkar, her gün belli bir seviyede yükselir, bir de 2. Çizgi 5 dakikada çıktı diyorsun, kanda hamilelik hormonu olmasa neden 2. Çizgi çıksın ki. Sen yarın sabah bir test daha yap, o zaman kesinleşir
Olur inşallah doğrudurBize de haber ver![]()