Kızlar adetime 8 gün var aşırı belirtilerinim var test yaptım daha çıkmaz biliyorum ama dayanamadım sabırsızım bakarmsmz varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam çok sağolunŞuan yok gösteriyor,ama daha erken zaten gecikmeniz olunca erken gebelik testiyle deneyin
İnşallah güzel haberleriniz gelirTamam çok sağolun
8 gün için kaset test çok erken kuzum erken gebelik testinden bile son adete 6 gün kala oluyor bekle sabretKızlar adetime 8 gün var aşırı belirtilerinim var test yaptım daha çıkmaz biliyorum ama dayanamadım sabırsızım bakarmsmz varmı
Erken gebelik yaptım silik çizgi cıktı sizce hamilemiyim????8 gün için kaset test çok erken kuzum erken gebelik testinden bile son adete 6 gün kala oluyor bekle sabret![]()
İçini açıp atar mısın canımErken gebelik yaptım silik çizgi cıktı sizce hamilemiyim????
Erken testlerde birşeyler var gibi canım inşallah vardır kalbini ferah tutKızlar adetime 8 gün var aşırı belirtilerinim var test yaptım daha çıkmaz biliyorum ama dayanamadım sabırsızım bakarmsmz varmı
Son hali bu canım evde değilim suan net görünüyorİçini açıp atar mısın canım
İnşallah canımmm benim yaErken testlerde birşeyler var gibi canım inşallah vardır kalbini ferah tut![]()
yok bunlarda ama erken daha adetiniz gecikince kan verin, şimdi bunlara biri var der olur da yok yere heveslenir hayal kırıklığına uğrarsınız falan Allah korusunKızlar adetime 8 gün var aşırı belirtilerinim var test yaptım daha çıkmaz biliyorum ama dayanamadım sabırsızım bakarmsmz varmı
Erken gebelik testine bakar mısın onda çıktıyok bunlarda ama erken daha adetiniz gecikince kan verin, şimdi bunlara biri var der olur da yok yere heveslenir hayal kırıklığına uğrarsınız falan Allah korusun
Bariz var gibi yoksa bile üzülmek yok inşallah vardır ilk idrarla verdin değilmi canım olmadı bi kaç gün sonra bi kan testi yaptır için rahat olsun en azından ben birşeyler gördüm kuruma çizgisi değilse eğer var gibi erken testlerde ama hayırlısı olsun inşallahErken gebelik testine bakar mısın onda çıktı
Regline 3 gün kala yap canımSon hali bu canım evde değilim suan net görünüyor
İlk idrarla yapmadım canım hatta çok az Bi idrarla yaptım akşama doğru ama direk çıktı çizgiBariz var gibi yoksa bile üzülmek yok inşallah vardır ilk idrarla verdin değilmi canım olmadı bi kaç gün sonra bi kan testi yaptır için rahat olsun en azından ben birşeyler gördüm kuruma çizgisi değilse eğer var gibi erken testlerde ama hayırlısı olsun inşallah![]()
EvettttErken gebelik testinde çizgi görünüyor![]()