Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ver bakalm ne cikcak sonuc. Ben czgiyi goremedim amaKIZLAR 6 GÜN GEÇİKTİM BİR BAKARMISINIZ SİZCE KAN VERİYİM Mİ?
Testi normal cek at cnim. Boyle belli olmaz hatta 2ye ayir testi oyle ceknONAMLDE BU KADAR GECIKMEM OLMADI KIZLARRR. KENARDAKI BEYAZLIK GOLGE AMA
Ben de iki net çizgi görüyorum bir de tırnağınız da ki çizgi dikkatimi çekti onun sebebi ni araştırın derim çarpma v.s. değilse ve tüm tırnaklarınızda varsa ...KIZLAR 6 GÜN GEÇİKTİM BİR BAKARMISINIZ SİZCE KAN VERİYİM Mİ?
CANIMM HUSRANA UGRAMAMAK ICIN BEKLEDIM VALLAHIadet gecikmiyorsa kız nasıl sabır varmış bat 1 gün kala kanda çıktı bnm bende 2. çizgi göremedim her kişide idrarda çıkacak diye birsey yok yarın bi saglık ocagına ugra derim hayırlısı cnm hakkında
Canım hiçbirşey gözükmüyor bir kan ver için rahatlasın istersenKIZLAR 6 GÜN GEÇİKTİM BİR BAKARMISINIZ SİZCE KAN VERİYİM Mİ?
test bozuk olmasın. yeni bir test ya da kan testi yap benceAÇTIM KIZLARR
Canm benimde bugun 5.gun oldu kanda negatf ckti ins sennki ckarKIZLAR 6 GÜN GEÇİKTİM BİR BAKARMISINIZ SİZCE KAN VERİYİM Mİ?