Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani açıkçası gebelik olsa bu kadar zorlamaya gerek olmadan belli eder zaten kendisini. Siz bile var gibi diyorsunuz
Telefonda tam belli olmuyor ışıkta bakınca var gibiÇizgi yok
Telefonda tam belli olmuyor ışıkta bakınca var gibi
Ben çocuk olmasını çok istediğimden gördüm gibi ama emin olamadım sizin dediğiniz de doğru net belli olurdu teşekkür ediyorumYani açıkçası gebelik olsa bu kadar zorlamaya gerek olmadan belli eder zaten kendisini. Siz bile var gibi diyorsunuz
Yani açıkçası gebelik olsa bu kadar zorlamaya gerek olmadan belli eder zaten kendisini. Siz bile var gibi diyorsunuz
Teşekkür ederimNegatif
Test Negatif malesef..adet tarihiniz gectimiBu da başka açıdan çekilmiş hali
Evet 10 gün geçti hala adet olamadım.Test Negatif malesef..adet tarihiniz gectimi
Aminnn inşallah artık negatif sonucu görmek istemiyorum umarım en kısa zamanda olurOlsaydı testte çıkardı şimdiye kadar baya geçmiş çünkü mevsimsel yada stresten gecikmiş olabilir..Allah gönlüne göre versin..inşallah hamilesindir de biz yaniliyoruzdur.
Tekrarlayın testinizi benceBen çocuk olmasını çok istediğimden gördüm gibi ama emin olamadım sizin dediğiniz de doğru net belli olurdu teşekkür ediyorum
3 4 gun sonra bidaha yapin gec dollenme olabilirAminnn inşallah artık negatif sonucu görmek istemiyorum umarım en kısa zamanda olur![]()