Teste çookkk acil bakabilir misiniz

xesraxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
222
En iyi cevaplar
1
68
28
27
27549720-B0AD-4836-8C93-DD24DFBCDC30.webp

Bende çok yeni hamileyim ogreneli çok olmuyor ama aşırı korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden
Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız🤲🤲🥰

Çok teşekkür ederim 🥰 Umarım sizinde benimde herkesinde en kısa zamanda dilediği olur hamile kalır 🤲🤲 Bu arada sizin de yumurtalıklarınız yavaş mı çalışıyor
Amin inşallah canım🙏🏼 yavaş değil ama kilo var buna bağlı olarak insülin direncim çıktı tiroid var adet düzensizliği vardı sağ yumurtalıkta kistcikler var bir sürü ..aslında kısaca Polikistik over sendromu ama çok geç öğrendim o yüzden erken tedavi olamadım🤦🏻‍♀️ ama takviyelerle biraz olsun toparlandım diyebilirim

Amin inşallah canım🙏🏼 yavaş değil ama kilo var buna bağlı olarak insülin direncim çıktı tiroid var adet düzensizliği vardı sağ yumurtalıkta kistcikler var bir sürü ..aslında kısaca Polikistik over sendromu ama çok geç öğrendim o yüzden erken tedavi olamadım🤦🏻‍♀️ ama takviyelerle biraz olsun toparlandım diyebilirim
Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım 🤲🥰😍🫶

Back
X