Teste göre değerim artmış mı

UstaOzlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
520
244
53
27
Hanımlar perşembe günü beta 37 çıktı doktorum 2 günde değil de pazartesi kan vermemi söyledi bende evde gebelik testi yapıyorum artıyor sanki değil mi
F7D975F3-B7E5-46E4-8024-CB88EF0926C9-11253-000006F1BD84BF8C.webp

Evet kaset testler beta hcg 20 ve üstünde silik çizgi ile birlikte belli ediyor. İlkinden bu yana çizginiz koyulaşmış değeriniz yükselmiş duruyor muhtemelen şu an 100 civarı diye düşünüyorum. Yine de kan testi vermeniz en sağlıklısı ama kimyasal değil gibi duruyor bu koyulaşma ile

Evet kaset testler beta hcg 20 ve üstünde silik çizgi ile birlikte belli ediyor. İlkinden bu yana çizginiz koyulaşmış değeriniz yükselmiş duruyor muhtemelen şu an 100 civarı diye düşünüyorum. Yine de kan testi vermeniz en sağlıklısı ama kimyasal değil gibi duruyor bu koyulaşma ile
İnşallah canım kimyasal geçirdim de o yüzden yapmak istedim ♥️

Maşallah idrar testi falı baktınız resmen. Eee yol da görünüyor mu üç vakte kadar? Koyulaşma alınan sıvı miktarına göre bile değişir. Yok 20den yüze çıkmış falan.. kimyasal olunca yükselme olmaz gibi bir durum da yok ayrıca, düzensiz olur yetersiz olur ama yükselebilir.

Back
X