- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi Hatice9293
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim cnm baska bi yararı yok yaniSağ göğsümden BEYAZ sıvının gelmesi yani prolaktin seviyenin yüksekliği düşünüyormuş düşerse de yukseltiyormusyani denge sagliyirmus
Bilmiyorum internetten bi bak istersen yaziyodur saracoglunun sitesindeİnşallah birde adetin son günü mü baslaniyordu onu unuttum
Doktor sana ilac vermedi mi cnm??Sağ göğsümden BEYAZ sıvının gelmesi yani prolaktin seviyenin yüksekliği düşünüyormuş düşerse de yukseltiyormusyani denge sagliyirmus
Ya doktor bulamıyorum adet olduğumun 3. Gününde tırım tırım doktor arıyorum adet olduğum zaman da kadın dogumdakiler toplu izine çıkıyorlar sanki özel de yok devlette yok ve 2 ay olacak neredeyse böyle olalı ve bizde 6 aydır bebek istiyoruz bende artık dayanamıyorum bu otu duydum bunu kullanayım dedim
Ya doktor bulamıyorum adet olduğumun 3. Gününde tırım tırım doktor arıyorum adet olduğum zaman da kadın dogumdakiler toplu izine çıkıyorlar sanki özel de yok devlette yok ve 2 ay olacak neredeyse böyle olalı ve bizde 6 aydır bebek istiyoruz bende artık dayanamıyorum bu otu duydum bunu kullanayım dedim
Ya adetim bazen gecikiyor bazen erken oluyo belli olmuyo ki bilsem tam gününü alıcam randevu yoksa neden bu kadar cirpinayim bende biliyorum randevu almayı ama yok işte ne yapayımEger randevu sistemini kullanirsan doktor doktor aramana gerek yok ya da ozele gidebilirsin cnm
Ya adetim bazen gecikiyor bazen erken oluyo belli olmuyo ki bilsem tam gününü alıcam randevu yoksa neden bu kadar cirpinayim bende biliyorum randevu almayı ama yok işte ne yapayım
Estağfurullah beni yanlış anladınız ne kızması gerçekten 6 aydır o kadar çok sıkıntı çektim ki artık dayanamıyorum eğer sizi kırdıysam kusura bakmayın böyle birşey yapmak istemem sonuçta benim için konuşuyorsunuzNiye kiziyorsun ki. Yani sana yardimci olmak icin burda yazayim dedim. Senin bi dovmedigin kaldi. Eger saglik ocaginda yapiliyorsa orada yaptir. Baskada birsey demicem. Hakkinda hayirlisi olsun