testere dişli aslan pençesi otu doğru mu bi bakar mısınız

Hatice9293

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
514
170
103
20160910_004758.webp
20160910_004758.webp

Sağ göğsümden BEYAZ sıvının gelmesi yani prolaktin seviyenin yüksekliği düşünüyormuş düşerse de yukseltiyormusyani denge sagliyirmus

Ben ibrahim saracoglundan duymustum sanki prolaktin yuksekligi icin aslan pencesini.dogru muhtemelen

lazkizu lazkizu canım bi baksana sen kullanmıştın sanırım bu otu ney içindi tam bilmiyorum ama bi bak istersen yardımcı olmayı sevdiğini biliyorum :)

Ya doktor bulamıyorum adet olduğumun 3. Gününde tırım tırım doktor arıyorum adet olduğum zaman da kadın dogumdakiler toplu izine çıkıyorlar sanki özel de yok devlette yok ve 2 ay olacak neredeyse böyle olalı ve bizde 6 aydır bebek istiyoruz bende artık dayanamıyorum bu otu duydum bunu kullanayım dedim

Peki prolaktin hormonunun yuksek oldugunu biliyormusun?? Onceden test yapildi mi??
Ya doktor bulamıyorum adet olduğumun 3. Gününde tırım tırım doktor arıyorum adet olduğum zaman da kadın dogumdakiler toplu izine çıkıyorlar sanki özel de yok devlette yok ve 2 ay olacak neredeyse böyle olalı ve bizde 6 aydır bebek istiyoruz bende artık dayanamıyorum bu otu duydum bunu kullanayım dedim

Eger randevu sistemini kullanirsan doktor doktor aramana gerek yok ya da ozele gidebilirsin cnm

Hayır herkes bana göğsünden böyle şeyin gelmesi prolaktin seviyesindendir dedi birkaç başından geçen kişiler deyince bende yapayım dedim

Eger randevu sistemini kullanirsan doktor doktor aramana gerek yok ya da ozele gidebilirsin cnm
Ya adetim bazen gecikiyor bazen erken oluyo belli olmuyo ki bilsem tam gününü alıcam randevu yoksa neden bu kadar cirpinayim bende biliyorum randevu almayı ama yok işte ne yapayım

Niye kiziyorsun ki. Yani sana yardimci olmak icin burda yazayim dedim. Senin bi dovmedigin kaldi. Eger saglik ocaginda yapiliyorsa orada yaptir. Baskada birsey demicem. Hakkinda hayirlisi olsun
Ya adetim bazen gecikiyor bazen erken oluyo belli olmuyo ki bilsem tam gününü alıcam randevu yoksa neden bu kadar cirpinayim bende biliyorum randevu almayı ama yok işte ne yapayım

Niye kiziyorsun ki. Yani sana yardimci olmak icin burda yazayim dedim. Senin bi dovmedigin kaldi. Eger saglik ocaginda yapiliyorsa orada yaptir. Baskada birsey demicem. Hakkinda hayirlisi olsun
Estağfurullah beni yanlış anladınız ne kızması gerçekten 6 aydır o kadar çok sıkıntı çektim ki artık dayanamıyorum eğer sizi kırdıysam kusura bakmayın böyle birşey yapmak istemem sonuçta benim için konuşuyorsunuz

Back
X