Var bennn bende kullandim benim prolaktainim 70 di ama gogsumden sut gelmiyordu dostinex verdi doktorum bide hayit otuda kullandim dustuAslan pençesi prolaktin hormonu düşürür diye duydum 1 haftadır içiyorum prolaktin 40 ti gogusumden süt geliyo ucundan değil ama kenardaki kabarcıklar dan sarı sıvı geliyo Bayramdan sonra doktora gidicem bu otla prolaktin düşüren var mı acaba
Bana dostinex vermedi. Agnucaston diye hayıt hapı verdi ama faydası olmadı. Doktorumu değiştirecem hayıt suyu var bende aslan pencesiyle hayıt suyunu içeyim belki bayramdan sonraya etki eder düşer inşallahVar bennn bende kullandim benim prolaktainim 70 di ama gogsumden sut gelmiyordu dostinex verdi doktorum bide hayit otuda kullandim dustu
adet duzensizligi var miBana dostinex vermedi. Agnucaston diye hayıt hapı verdi ama faydası olmadı. Doktorumu değiştirecem hayıt suyu var bende aslan pencesiyle hayıt suyunu içeyim belki bayramdan sonraya etki eder düşer inşallah
Duser duser canim merak etme ben hayit icmeye basladigimdan beri adetlerim duzeldiBana dostinex vermedi. Agnucaston diye hayıt hapı verdi ama faydası olmadı. Doktorumu değiştirecem hayıt suyu var bende aslan pencesiyle hayıt suyunu içeyim belki bayramdan sonraya etki eder düşer inşallah
Polikistik over var cnm çok düzensiz adetim prolaktin yüksek yumurta tembelligi var var oğlu var 2 senedir gelemedi bebiş bi kimyasalım var daha da hamile kalamadim.Duser duser canim merak etme ben hayit icmeye basladigimdan beri adetlerim duzeldi
Ahhh kuzucum bende ayni her ay yeni bir seyler cikiyo doktorda soyle dio sebebsiz adini hala soyleyemiyorum cunku cok sacma 14 aydir bekliyorum gelsin die gelmedi bir turluPolikistik over var cnm çok düzensiz adetim prolaktin yüksek yumurta tembelligi var var oğlu var 2 senedir gelemedi bebiş bi kimyasalım var daha da hamile kalamadim.
Hayırlısı olsun inşallah cnm hakkımızda. Kaç yaşındasın bu aradaAhhh kuzucum bende ayni her ay yeni bir seyler cikiyo doktorda soyle dio sebebsiz adini hala soyleyemiyorum cunku cok sacma 14 aydir bekliyorum gelsin die gelmedi bir turlu
24 yasindayim canimHayırlısı olsun inşallah cnm hakkımızda. Kaç yaşındasın bu arada
Genciz daha inşallah hayırlısıyla gelecektir bizim bebisler De24 yasindayim canim
Sen kac yasindasin canim doktor oyle demiyi bi karar ver dio birkac aydaha tedavi olursun olmazaa aslima dioGenciz daha inşallah hayırlısıyla gelecektir bizim bebisler De
22 yaşındayım. Tedavi ol o zaman neden vakit kaybediyosun ki. Ben 5 kere klomen catlatma ignesi oldum bu ay ara verdim bayramdan sonra yine başlayacam tedaviyeSen kac yasindasin canim doktor oyle demiyi bi karar ver dio birkac aydaha tedavi olursun olmazaa aslima dio
Tedaviye ara vermedim daha ama doktor. Cok klomen kullanmak istemiyo 2 yada 3 kez kullanalim asilama yapalim dio asilamada bana erken gibi geldi daha yasim kucuk kilom yok 1 senelik evliyim22 yaşındayım. Tedavi ol o zaman neden vakit kaybediyosun ki. Ben 5 kere klomen catlatma ignesi oldum bu ay ara verdim bayramdan sonra yine başlayacam tedaviye
Bilmiyorum ki cnm hayırlısı olsun inşallah gerek kalmadan hamile kalırsınTedaviye ara vermedim daha ama doktor. Cok klomen kullanmak istemiyo 2 yada 3 kez kullanalim asilama yapalim dio asilamada bana erken gibi geldi daha yasim kucuk kilom yok 1 senelik evliyim
Insallah canim insallah sende tez zamanda hamile kalirsinBilmiyorum ki cnm hayırlısı olsun inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın
Amiiiinn amin inşallah cnmInsallah canim insallah sende tez zamanda hamile kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?