- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.211
- 598
- Konu Sahibi Magnifiaque
-
Ben bir ay kullandim sadece. Surekli kullanmak nasil olur bilmiyorumYaa super peki nasil kullandiniz ? Bir ay kullanip bir hafta ara vermistim suan adet olamadim normalmi
Cok tesekkur ederim biraz umut olduBen bir ay kullandim sadece. Surekli kullanmak nasil olur bilmiyorum
Erken menopoz demişlerdi ,fsh değerim 26 ydi düşürdü hormonlarimi dengeleri gerçekten mucizeviMerhaba kizlar testere disli aslan pencesi kullananlar varmi aranizda ?
Sizde ne gibi degisiklikler oldu
farkettiniz mi birsey
Yaa harikaErken menopoz demişlerdi ,fsh değerim 26 ydi düşürdü hormonlarimi dengeleri gerçekten mucizevi
Ayy bende baktircaktim daha baktiramadim peki hamile kalabildinizmiBen ıkı ay kullandım polaktinim cok yukseldi ondan değildir umarım
Evet suan hamıle tim 4 haftalıkAyy bende baktircaktim daha baktiramadim peki hamile kalabildinizmi
YaaaEvet suan hamıle tim 4 haftalık
Ben onu bıraktım canım 2 ay kullandım prolaktin yuksek Cıktı onun için ilaç içtim bide hsg cekildim hsg den hemen sonraki gunler kalmısımYaaaharika rabbim sag salim kucagîna almayi nasip etsin cok sevindim peki kac ay kullandin ne gibi degisiklik hissettin
Yani ondan mi bilmiyoruz olsun tek kalmissin ya tesekkur ederim canimBen onu bıraktım canım 2 ay kullandım prolaktin yuksek Cıktı onun için ilaç içtim bide hsg cekildim hsg den hemen sonraki gunler kalmısım
Ben onu bıraktım canım 2 ay kullandım prolaktin yuksek Cıktı onun için ilaç içtim bide hsg cekildim hsg den hemen sonraki gunler kalmısım
Bu içtiğim otlar yuzunden aylarca hamıle kalamadım kaş yaparken göz cıkarıyoruzG gofretlisut bak işte bundan bahsedyorum mesela :)
Yok hsg nin etkisi olablcgni soyluyordm da..o yuzden etiketledim..hayrli olsun bu arada cok sevndm :)Bu içtiğim otlar yuzunden aylarca hamıle kalamadım kaş yaparken göz cıkarıyoruz
Cok tesekkur ederimYok hsg nin etkisi olablcgni soyluyordm da..o yuzden etiketledim..hayrli olsun bu arada cok sevndm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?