çizgiyi gördüm ben deeeReglim 7 gün geçti bu yaptıgım ıkıncı erken gebelik testi silik cızgıyı hayalı mı goruyorum anlayamadım bu şekilde olup hamıle olan oldu mu
Markası da önemli testin açıkçası isterseniz kan testi verin. Ben normalde bu çizgileri göremem sitede ama sizin testteki çizgiyi gördümBende başka kımse görmüyorkan testı de vermedım henuz korunmasız bir ilişki de olmadı ama bılemıyorum
Bende daha belirgin olması gerektıgını dusunuyorum ama reglıye dair hicbir belırtım de yokBende gördüm ama 7 gün geçince daha net belirgin olmasj lazımdı
Gebelik varsa bile sagliklimi emin olamadım malesef
Kimyasal yada diş gebelik olabilir sankiBende daha belirgin olması gerektıgını dusunuyorum ama reglıye dair hicbir belırtım de yok
Ben de çizgiyi görüyorummm
Testi tekrarla bence (bir de hangi marka bu test)
Hatırlamıyorum çöpe attmBen de çizgiyi görüyorummm
Testi tekrarla bence (bir de hangi marka bu test)
Artımed ve freely pek sevilmiyor hayalet çizgi çıkardığı içinHatırlamıyorum çöpe attmhangı marka olması gerekli
Birkaç gün daha test yapıp çizgiyi takip edin isterseniz üstüne regl olduysanız olabilir mi böyle siliklik bilmiyorumBende daha belirgin olması gerektıgını dusunuyorum ama reglıye dair hicbir belırtım de yok
Artımed markaymıs şimdi baktımArtımed ve freely pek sevilmiyor hayalet çizgi çıkardığı için
Artımedse çok güvenemiyorum benim aldığım testler bozuktu çünkü bazı arkadaşlara da yanlış sonuç verdi bilemiyorum piyasadaki en güvenilir testlerden biri predictor olarak söyleniyor ben henüz denemedim ama isterseniz siz bi de onunla test yapın başka markalar da vardır elbet aklıma bu geldi eczanede bulunabilecekArtımed markaymıs şimdi baktım
Birkaç gün daha test yapıp çizgiyi takip edin isterseniz üstüne regl olduysanız olabilir mi böyle siliklik bilmiyorum
Adet gelirmiş gibi hssedyorum bakıyorum akıntı geliyor adet düşer gibi bi his oluyor amaBirkaç gün daha test yapıp çizgiyi takip edin isterseniz üstüne regl olduysanız olabilir mi böyle siliklik bilmiyorum
Gebelik olabilir gerçekten bir arkadaşım da böyle söylemişti birkaç gün sonra testi pozitif geldiAdet gelirmiş gibi hssedyorum bakıyorum akıntı geliyor adet düşer gibi bi his oluyor ama
İkinci çizgi görünüyorReglim 7 gün geçti bu yaptıgım ıkıncı erken gebelik testi silik cızgıyı hayalı mı goruyorum anlayamadım bu şekilde olup hamıle olan oldu mu
Reglim 7 gün geçti bu yaptıgım ıkıncı erken gebelik testi silik cızgıyı hayalı mı goruyorum anlayamadım bu şekilde olup hamıle olan oldu mu
Annemin de öyle olurmuş .Adet oldum sanırdım tuvalete koşardım hep diyor annem.Ama hamile olduğunu öğrenirmiş sonra.Adet gelirmiş gibi hssedyorum bakıyorum akıntı geliyor adet düşer gibi bi his oluyor ama