Testi anlayamadım

izmir3564

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Reglim 7 gün geçti bu yaptıgım ıkıncı erken gebelik testi silik cızgıyı hayalı mı goruyorum anlayamadım bu şekilde olup hamıle olan oldu mu

Eklentiler

• IMG_6905.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 42
Ben de çizgiyi görüyorummm
Testi tekrarla bence (bir de hangi marka bu test)

Bende başka kımse görmüyor kan testı de vermedım henuz korunmasız bir ilişki de olmadı ama bılemıyorum

Bende gördüm ama 7 gün geçince daha net belirgin olmasj lazımdı
Gebelik varsa bile sagliklimi emin olamadım malesef

Bende başka kımse görmüyor kan testı de vermedım henuz korunmasız bir ilişki de olmadı ama bılemıyorum
Markası da önemli testin açıkçası isterseniz kan testi verin. Ben normalde bu çizgileri göremem sitede ama sizin testteki çizgiyi gördüm

Bende gördüm ama 7 gün geçince daha net belirgin olmasj lazımdı
Gebelik varsa bile sagliklimi emin olamadım malesef
Bende daha belirgin olması gerektıgını dusunuyorum ama reglıye dair hicbir belırtım de yok

Bende daha belirgin olması gerektıgını dusunuyorum ama reglıye dair hicbir belırtım de yok
Birkaç gün daha test yapıp çizgiyi takip edin isterseniz üstüne regl olduysanız olabilir mi böyle siliklik bilmiyorum

Artımed markaymıs şimdi baktım
Artımedse çok güvenemiyorum benim aldığım testler bozuktu çünkü bazı arkadaşlara da yanlış sonuç verdi bilemiyorum piyasadaki en güvenilir testlerden biri predictor olarak söyleniyor ben henüz denemedim ama isterseniz siz bi de onunla test yapın başka markalar da vardır elbet aklıma bu geldi eczanede bulunabilecek

Birkaç gün daha test yapıp çizgiyi takip edin isterseniz üstüne regl olduysanız olabilir mi böyle siliklik bilmiyorum

Adet gelirmiş gibi hssedyorum bakıyorum akıntı geliyor adet düşer gibi bi his oluyor ama

İkinci çizgi görünüyor

Adet gelirmiş gibi hssedyorum bakıyorum akıntı geliyor adet düşer gibi bi his oluyor ama
Annemin de öyle olurmuş .Adet oldum sanırdım tuvalete koşardım hep diyor annem.Ama hamile olduğunu öğrenirmiş sonra.

`