Testı aynen cektım eklıyorum bakarmısınız ?

incican1

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
7
0
16
Ankara
Eki Görüntüle 753041

kızlar 6 gun once test yaptım yıne negatıftır dıye cok fazla beklemeden testı dolaba atmısım oylesıne dun tekrar rastaladım teste bı baktım bırı sılık ıkı tane cızgı. onu gorunce bugun tekrar test yapayım dedım aldım . ama sonuc bu sefer tek cızgı cıktı bu ne demek oluyor. ilk testımın resmını koydum bakarsanız cok sevınırım ...

Adetin kaç gün gecikti?
Ben adetime 3 gün kala test yaptığımda senin ki gibi 2. çizgi silik çıkmıştı
Adetim 1 gün gectikten sonra 2. yi yaptım onda da 2. çizgi silikti ama ilkine göre daha netti aynı gün kan tahlili yaptırdım ve hamileyim:49:
Allah'ım seninde gönlüne göre versin inşallah hamilesindir:16:

adetim 16 gun gecıktı kızlar. ama ıkıncı yaptıgım testte ıkıncı cızgı bundan daha acık renk bellı belırsız bısey. çatlıcam meraktan kan testı ıcın hafta sonunu beklemem lazım. allah hepınızın gonlune gore versın. ınsallah saglıklı bır dogum gerceklestırısın canım. kendım dogrulanmıs gibi sevındım. :26: kendım ıcın kafam cok karısık. kac gundur uyuyamıyorum. acaba hamılemıyım degılmıyım dıye

[/B] Maalesef on dakika sonra çıkan çizgiyi dikkate almamak gerekiyor ama umarım doğrudur..[/B]

merhabalar;
uzun süredir bi sitedeki yorumları okuyoruum. umut veriyorsunuz:) benim durumuma da yorum rica ediyorum siz hamişlerden. bugün 7 gün geciktim satım 7 haziran 11 temmuzda kan testi yaptırdım sonuç 0,100 negatif:( ama şu anda hiç adet belirtisi yok. noluyoo bilmiyorumm

Back
X