Testi bakar msınız lütfen??

melekmom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2021
32
8
1
27
Hanımlar şimdi ben bunu akşam 6-7 gibi yaptım baktım hiç çizgi yok 10 dk falan beklemedim attım kenara çöpe atayım diye gittim 1 saat önce bi baktım çizgi sonra dedim kuruma çizgisidir ya bi suya tutayım tuttum çizgi yine aynı gitmedi hemde çeşme nin altına bile tuttum o derece ne yapayım sizce dün sabah bu testen yapmıştım hiç silik çizgi bile oluşmamıştı ne diyosunuz???

Eklentiler

• 85B08EAD-C6E8-4803-A806-5DE0B60249B9.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba canım yumurtlama gününü biliyor musun kaç gün geçti

Hamile olma ihtimaliniz yüksek kan testi yaptırın bence yarın

Bence testini yarın yenile tekrar böyle olursa kan ver

Hevesinizi kırmak istemem ama benim de 14 yıl sonunda çocuğum oldu ve öncesinde yaptığım testler hep öyleydi genel de testi yaptıktan bir gün sonra da adet oluyordum kan tahlili yaptırıp olumsuz sonuç almak insanı çok yıpratıyor ben biraz daha bekleyin derim

Evet test bozuk olabiliyor o yüzden tecrübelerinize dayanarak sormak istedim kuzum rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Aldım çok şükür 3 yaşında olacak bir ay sonra umarım size de layıkıyla anneliği yapabilecek herkese de nasip olur

Eklentiler

• 20210318_121502_mfnr.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 70
  • 20210318_121405_mfnr.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…