Testi böyle çıkan var mı acilll

dingindeniz

Yeni bir hayat kurdum
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
2.216
2.253
83
Lütfen bakar mısınız adetim 4 gün gecikti test böyle çıktı. Çizgi yok pembelik var sadece.

Eklentiler

• _20160309_181159.webp
    5 KB · Görüntüleme: 274
Gebelik zannetmiyorum boya bulaşmış gibi duruyor pembelik olmaz pozitifte belli belirsiz çizgi olur ama göremedim maalesef

Eee ne oldu hamilemisin???
Tekrardan test yaptırmadım çünkü hamile olmadığıma inandım nedense. eşim acile götürdü yüksek ateşle. Ağrı kesici ateş düşürücü antibiyotik iğneler serum derken yatak döşek yatıyorum hala, antibiyotik de kullanıyorum. Adet olmadım hala ama yine kist sanırım. Zaten yumurtlama günümden bir hafta sonra ilişki olmuştu biraz da bu yüzden tekrarlamadım test işini..

Peki ya hamileysen. Insan boyle biseyi riske atarmi hic. Bari acilde bi kan testi yaptirsaydin.
Evet canım bu benim kafamda dönüp durdu zaten. griptim sırf bu yüzden bir hafta doktora gitmedim ilaç kullanmadım adetim geçsin idrar testi yapayım dedim ilaç kullanamayınca sinüzite orta kulak ve boğaz iltihabına çevirdi ayağa bile kalkamıyordum baş ağrısından, konuşamıyordum hiç. Adetim gecikince zar zor gidip test aldım yaptım bir şey çıkmayınca can havliyle antibiyotik ağrı kesici içtim evde. Üç dört saat sonra bakınca da testi böyle gördüm ilk beş dk normal tek çizgiydi sonra pembe görünce içime kurt düştü o yüzden burada sormak istedim. Ama gitmeden internette de baktım benim gibi çıkan testler zaten negatifmiş, ilk öyle çıktı çünkü. Sonra eşim gelip direkt acile götürdü. Yoksa bilinçsiz bir insan değilim yumurtlama günümden bir hafta sonra tek ilişki olduğu halde, kist sorunum nedeniyle zaten hamilelik ihtimalim çok düşük olduğu halde haftalardır ilaç içmemek için direndim ya tutarsa hesabı. Testte ilk etapta tek çizgi çıkmasaydı ve ikinci şekilde çıkıp hamile olan bir örneğe denk gelseydim acilde de tekrarlatacaktım ki zaten evde de ilaç içmiştim iş işten geçmişti o pembeliği gördüğümde

Ilk negatif ciktigini yazmamamistin canim sen ondan dedim bende. Once senin sagligin zaten. Gecmis olsun.

Ilk negatif ciktigini yazmamamistin canim sen ondan dedim bende. Once senin sagligin zaten. Gecmis olsun.
Aynen onu atlamışım zaten o pembeliği görünce direkt ona odaklandım. Eşim de çok kızdı sen haftalardır bunun için mi doktora gitmedin hastalıktan süründün resmen, sen olmasan ben çocuğu napıyım bi daha sakın böyle yapma dedi.

Hakli adam. Dikkat et kendine ki saglikli bunyede saglikli gebelik olur. Kistinde bi an evvel gecer de bebisini kucagina alirsin insallah. Sogan kuru denedinmi kist icin.

Hakli adam. Dikkat et kendine ki saglikli bunyede saglikli gebelik olur. Kistinde bi an evvel gecer de bebisini kucagina alirsin insallah. Sogan kuru denedinmi kist icin.
Ben 8 yıldır kistle uğraşıyorum. Denedim canım soğandan sonra artık adetim çok düzenliydi ama kist bende yine arada oluşup kayboluyordu, bu ay böyle gecikti . Doktor dedi ki kist oluşmasa hamile kalamazsın zaten, kist en azından senin yumurtladığını gösterir. İnşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun.

Bnmde bole olmuştu bi kaç gün sonra testi tekrarladim pozitif çıktı kantesti yaptırdım oda pozitif boyası cikmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…