Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renk var mi kuzum benimki direk beyaz bozuk galiba testEki Görüntüle 3809197 Benimkide böyle gözüküyor
Valla çok belli belirsiz ışığa tutunca gördüm bakalım çok erken yaptım sanırım daha 1 hafta var adetimeRenk var mi kuzum benimki direk beyaz bozuk galiba test
Aynen en az 2 yada 3 gun kala yap bi testiniValla çok belli belirsiz ışığa tutunca gördüm bakalım çok erken yaptım sanırım daha 1 hafta var adetime
Bozuk gibiTest çubuğu beyaz cizgi olan var mi
Dimi bana da oyle geldi dedim basina gelen var.mi hic olmamıştı boyleBozuk gibi
Başka testin var mı elinde bi daha denesenDimi bana da oyle geldi dedim basina gelen var.mi hic olmamıştı boyle
Sabah tekrar yapicam gecen yaptim silik cikti erken gebelik testiyle yapmistim ama bu normal gebelik testiBaşka testin var mı elinde bi daha denesen
Test çubuğu beyaz cizgi olan var mi
Benimkide boyle canim adetime 3 gun kala yaptim bunu bendeEki Görüntüle 3818944 benimkinde böyle oldu sizce var mı cevaplar mısınız lütfen![]()
Gecikme var mi yada adetine ne kadar varEki Görüntüle 3818944 benimkinde böyle oldu sizce var mı cevaplar mısınız lütfen![]()
19 gündür gecikmem var 11 de randevum gideceğimGecikme var mi yada adetine ne kadar var
Bayada geçmiş canim git tabi kesin sonucu orda alirsin test yeniledin mi koyulasma var mi19 gündür gecikmem var 11 de randevum gideceğim
Markası ne canımKızlar benimde yapar yapmaz böyle çıktı ama daha önce yalancı pozitif gördüm o yüzden emin olamıyorum.