Testi erken mi yaptim acaba arkadaslar :((

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhaba arkadaşlar

Ben 9 unda catlamayi gördüm öncesi, o gün ve sonrasında değerlendirdik
Dun şiddetli kasık ağrısı ve bulantı olunca 6 güne kadar sonuc veren gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı
Erken mi yaptım acaba , iyle belirtiler olunca dayanamadım, bir hafta daha mi beklesem acaba , önce kanda mi idrarda mi çıkar gebelik varsa .

Test de böyle çıktı böyle tırtıklı çıkması acaba testin bozuk olduğunu mu gösteriyor

Eklentiler

• 20220417_111051.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 164
Önce kanda çıkar canım 9unda çatladıysan 10u 1inci gün alırsak 23ü bat günün senin. Bence eğer bekleyebilirsen 20sinde bidaha test yap büyük ihtimal varsa çıkar Allahın izniyle

Önce kanda çıkar canım 9unda çatladıysan 10u 1inci gün alırsak 23ü bat günün senin. Bence eğer bekleyebilirsen 20sinde bidaha test yap büyük ihtimal varsa çıkar Allahın izniyle
Ertesi günü 1. Gun sayılıyor oylemi ben o günü sanıyordum,insallah tamm sabır konusunda dayanır miyim bilmiyorum :) inşallah vardır gebelik 20 sinde kandan mi baktırayim yoksa test mi alayım yapayim

Gecikme olduktan sonra yapın. Erken olabilir. Zaten erken gebelik testleri cok güvenilir degil. Geç döllenme olduysa kısa süreli sonuç verecegini iddia eden testlerde cikmayabilir. Birkaç gün gecikmeyle kaset test sonuç verir.

Insallah dediğiniz gibi olur peki haftaya direk kan testi mi yapayım yoksa yine test mi alayim

Ertesi günü 1. Gun sayılıyor oylemi ben o günü sanıyordum,insallah tamm sabır konusunda dayanır miyim bilmiyorum :) inşallah vardır gebelik 20 sinde kandan mi baktırayim yoksa test mi alayım yapayim
Ben de dediğiniz gibi yapıyodum hep sonra dr Kağan hocanın videosunda gördüm 30 günlük döngüye sahip bir kadın 16ıncı gün yumurtlar diyordu yumurtlama dediği aslında çatlama onların dilinde ordan hesap ederek bizim yaptığımız gibi çatlama gününü 1inci gün sayınca 29 oluyo döngü aslında ama 30 olması lazım demekki bir sonraki günden sayacaz ben de yeni öğrendim

Bence garanti olması açısından kan verseniz daha iyi 20si gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…