Adetin 4 gün geçmiş canım hemen yapsan da çıkar varsaHanımlar ben geçen ay 25.günümde adet oldum normalde 28 günde bir olurum ama Hsg den sonra adetim geriledi 26-27 günde bir oldum şmdi bu ay da adetim tam 4 gün gecikti diğer aylara oran hesaplamalarımla bugün 30.günüm yani adet olmadım belirtilerimi kollamadım dikkat etmedim ama kasıklarımda çekilme var sadece ara ara sızı gibi birde kabızlık başka öyle birşey farketmedim birde göğsümde damarlar dikkatimi çekti okadar biz daha önce gebeliğimi çok erken öğrendik kaybımız oldu sonra ı yüzden hiç test yapmadım sizce hamile olabilirmiyim testi ne zaman yapmalıyım ?
Suan evde hiç test yok ilk idrarı mı da yaptım öğleden sonra Birtane alıp denerimAdetin 4 gün geçmiş canım hemen yapsan da çıkar varsa
Öyle yapın siz yine 1 den fazla alın diğerini de sabah ilk idrarıyla denersiniz sizin için kesin sonuç olur olmadı kan verirsiniz gönlünüzce olsunSuan evde hiç test yok ilk idrarı mı da yaptım öğleden sonra Birtane alıp denerim
İnşallah bugün güzel haberleri alırız kaynanasında bugün doğum günü en çok istediği şeydi torun keşke ona böyle bir süpriz yapabilsek ama işte zTen pozitif çıksa bile söyleyemeyiz ultprsonda görene kadarÖyle yapın siz yine 1 den fazla alın diğerini de sabah ilk idrarıyla denersiniz sizin için kesin sonuç olur olmadı kan verirsiniz gönlünüzce olsun
Eğer ki böyle birşey düşünüyorsanız en sağlıklısı kan vermeniz sonuçlarınız 2 saatte zaten çıkar hem bu testlerden daha iyi kanda varsa vardır yoksa yoktur o kesin bi sonuç testler gibi kafa karışıklığı yaşamazsınızİnşallah bugün güzel haberleri alırız kaynanasında bugün doğum günü en çok istediği şeydi torun keşke ona böyle bir süpriz yapabilsek ama işte zTen pozitif çıksa bile söyleyemeyiz ultprsonda görene kadar
Şmdi kahvaltımı yapayım sonra gitcem test almaya sonra da eğer duruma göre kan vermeye giderim zaten eğer negatif çıkarsa beklemeye devam ederim Allah şu evimize hanemize bir evlat nasip etsin sağlıklı inşallahEğer ki böyle birşey düşünüyorsanız en sağlıklısı kan vermeniz sonuçlarınız 2 saatte zaten çıkar hem bu testlerden daha iyi kanda varsa vardır yoksa yoktur o kesin bi sonuç testler gibi kafa karışıklığı yaşamazsınız
İnşallah Rabbim gönlünüze göre versin umarım hamilesiniz test yapınca bizimle de paylaşır mısınızŞmdi kahvaltımı yapayım sonra gitcem test almaya sonra da eğer duruma göre kan vermeye giderim zaten eğer negatif çıkarsa beklemeye devam ederim Allah şu evimize hanemize bir evlat nasip etsin sağlıklı inşallah
Tertemiz bir negatif çıktıİnşallah Rabbim gönlünüze göre versin umarım hamilesiniz test yapınca bizimle de paylaşır mısınız
Üzülmeyin Rabbim hayırlısını versin ama her gebelik teste çıkacak diye birşey yok benim eltimin hiç çıkmıyordu hastaneye gittiğin de hamile olduğunu öğrenmişti 1 2 gün daha bekleyip kan verip kesin sonuç alırsınızTertemiz bir negatif çıktı
Tertemiz bir negatif çıktı
Öyle elbette Rabbim hayırlısını versin inşallahÖyle yapıcamm benim ilk gebeliğimde de testte çıktı çok silik diğer testte hiç çıkmamıştı hastaneden öğrenmiştim kan da bekleyeceğim vardır rabbimin bir bildiği sabır bakalım belli olur bir kaç güne
Yanlış olmasın ümitlendirmek istemem ama ben sanki silik bir şey gördüm yarın sabah ilk idrarla tekrarlar mısın ?Tertemiz bir negatif çıktı
Tekrarlicam zaten sabah Birtane daha almıştımYanlış olmasın ümitlendirmek istemem ama ben sanki silik bir şey gördüm yarın sabah ilk idrarla tekrarlar mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?