Gebeliğe Hazırlık Testi suya soktum çizgi kaybolmadi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevval4141

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
149
31
48
26
2 tane gebelik testi yaptım ikisinde silik cikti kuruma çizgisimi diye emin olmadığımdan testi suya soktum ve kaybolmadi daha çok belirdi hatta kuruma çizgisimi diye merak ediyorsanız idrar damlattiginiz yeri suya sokun öyle belli oluyor .

Eklentiler

• IMG20220307205615.webp
    IMG20220307205615.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 1.354
  • IMG20220307205554.webp
    IMG20220307205554.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 695
  • IMG20220307205539.webp
    IMG20220307205539.webp
    19 KB · Görüntüleme: 508
  • IMG20220307205534.webp
    IMG20220307205534.webp
    34 KB · Görüntüleme: 605
2 tane gebelik testi yaptım ikisinde silik cikti kuruma çizgisimi diye emin olmadığımdan testi suya soktum ve kaybolmadi daha çok belirdi hatta kuruma çizgisimi diye merak ediyorsanız idrar damlattiginiz yeri suya sokun öyle belli oluyor .
Reginiz geçtimi bu arada var gibi görünüyor hayırlısı olsun inşallah

Kuruma çizgisi olup olmadigi testi yapdiktan sonra beklediğiniz süreyle belli olur zaten.ilk 5 10 dk da cikdiysa vardır.sonradan çıkanlar kuruma yada hatalı vs.bende burda okumusdum yıkadım gitmedi vs vs hemde kaç kere ama gebe değildim.mesele ilk 10 dk da çizgi çıkması gerisi pek anlam ifade etmiyor malesef.

Kuruma çizgisi olup olmadigi testi yapdiktan sonra beklediğiniz süreyle belli olur zaten.ilk 5 10 dk da cikdiysa vardır.sonradan çıkanlar kuruma yada hatalı vs.bende burda okumusdum yıkadım gitmedi vs vs hemde kaç kere ama gebe değildim.mesele ilk 10 dk da çizgi çıkması gerisi pek anlam ifade etmiyor malesef.
Daha önce yaptıklarımda böyle çizgi yoktu ve iki aydır ilaç kullanıyorum o yüzden olabilir

bu kuruma çizgileri bende de çok çıkardı ben de su tutardım gitmezdi insan kendini inandırmak istiyor… ama meğer olduğunda ilk 5 dakikada çıkıyormuş çok silikte olsa. bence hayal kırıklığına uğramayın boş yere 5 dakikada test ne durumdaysa gerçek sonuç odur.

Suya sokmak ile alakası yok belli bir dakikadan sonra çoğu testte kuruma çizgisi çıkıyor 10 dakika sonra hiç bir test geçerli değil. Her markanın kuruma çizgisini suya soktum ama kaybolmadı hamilede değildim. Bunlara ümit bağlayıp üzülmeyin 10 dakikadan sonra tekrar bakmayın teste

Daha önce yaptıklarımda böyle çizgi yoktu ve iki aydır ilaç kullanıyorum o yüzden olabilir
İnanın 10 dk dan sonra cikdiysa bir anlamı olmuyor yaşayıp gören bakın kaç kişi var herkes aynı şeyi yazmış.her zaman kuruma çıkmıyor tabiki, öyle denk gelmisdir.adet gununuz geldiğinde testi tekrarlayin inşallah net çizgiyi o zaman görürsünüz 🤲

Daha önce yaptıklarımda böyle çizgi yoktu ve iki aydır ilaç kullanıyorum o yüzden olanilir
Testi tekrarlayın bazen bozuk olabiliyor testler
Canim 4 tanesi bozuk olma ihtimali yoktur heralde bende anlamıyorum ilk bebeğim.olucak siz daha çok tecrubelisinizdir tabiki ama 4 tane silik cikti bu normal biseymi canm

Daha önce yaptıklarımda böyle çizgi yoktu ve iki aydır ilaç kullanıyorum o yüzden olanilir

Canim 4 tanesi bozuk olma ihtimali yoktur heralde bende anlamıyorum ilk bebeğim.olucak siz daha çok tecrubelisinizdir tabiki ama 4 tane silik cikti bu normal biseymi canm
Kaç tane yapdiginin önemi yok.kac dk da cikdi çizgi bu önemli.testlerde sonradan çizgi çıkabiliyor icdigin ilaclada alakası olduğunu düşünmüyorum.aynisi başıma geldi kaç kere ilaç falan da almıyordum.10 dk da cikdiysa olabilir gebelik değilse kafanı karıştırma hiç gününde tekrar yap.4 tane de silik çıkması normal 10 dk içinde değilse.

En güvenilir kan testi verin umarım vardır birşeyler stres yapmayın hayırlısı olsun

Kaç tane yapdiginin önemi yok.kac dk da cikdi çizgi bu önemli.testlerde sonradan çizgi çıkabiliyor icdigin ilaclada alakası olduğunu düşünmüyorum.aynisi başıma geldi kaç kere ilaç falan da almıyordum.10 dk da cikdiysa olabilir gebelik değilse kafanı karıştırma hiç gününde tekrar yap.4 tane de silik çıkması normal 10 dk içinde değilse.
Bı hafta kaldı reglime onu bekliycem dediniz gibi 10 dakka sonra çıktı ama ilk defa böyle bişey oldu diğer testlerin bembeyazdı ikinci çizgi

Bı hafta kaldı reglime onu bekliycem dediniz gibi 10 dakka sonra çıktı ama ilk defa böyle bişey oldu diğer testlerin bembeyazdı ikinci çizgi
1 hafta kala çoğunlukla çıkmaz zaten normalde de eğer regliniz düzenli ve tam 1 hafta varsa çıkmaz.siz regl gününü bekleyin inşallah çıkar o zaman 🤲 benim regle 4 kala çıkmadı testte yumurtlama gününden emin olduğum halde.1 gün gecikince 58 çıkmisdı değer.

Ben birşey göremedim ama. Neden bunca eziyet ediyorsunuz kendinize. Kardeşim gebelik testi yaptı 20 saniye içinde çift çizgi pozitif oldu. yani böyle uğraşlara girmedi. Sizi çok iyi anlıyorum bende ilk zaman sizin gibiydim yapmayın olan oluyor zaten. herşey Allah’ın takdiri inanın yıpratıcı zor bir süreç. Rabbim isteyen herkes evlad sahibi olmayı nasip etsin :( 🥺🥺🙏🙏

1 hafta kala çoğunlukla çıkmaz zaten normalde de eğer regliniz düzenli ve tam 1 hafta varsa çıkmaz.siz regl gününü bekleyin inşallah çıkar o zaman 🤲 benim regle 4 kala çıkmadı testte yumurtlama gününden emin olduğum halde.1 gün gecikince 58 çıkmisdı değer.
Evet bende adeti bekliycem boşa kan vermek istemiyorum hem korkuyom kan vermekten 😅

Back
X